Andreea Leta ∙ March 10, 2021 ∙ 3 min read

Alist Designers boutique: Alegerea fashion editorului - 5 piese cu funde 

Cum tendințele momentului vorbesc despre romantism, am ales pentru astăzi să pun accentul pe unul dintre cele mai îndrăgite elemente: funda. La Alist Designers boutique am găsit câteva piese cu funde de care, chiar dacă nu ești adepta decorului, nu vei avea cum să nu te îndrăgostești!

Tendințele sezonului se referă la un tip de romantism pe care lumea îl întâlnește, de obicei, după momente dificile. De exemplu, moda perioadei interbelice este spectaculoasă datorită nevoii de frumos după un eveniment marcant pentru generații întregi. Chiar dacă, din fericire, nu putem compara totuși trauma războuiului cu situația noastră actuală, e important să înțelegem de ce acum suntem înclinați și mult mai deschiși spre lucruri pe care poate că până acum nu le luam în calcul pentru noi, cu toate că le apreciam la alții. 

Sunt foarte multe femei care în acest moment apelează la serviciile consilierilor de imagine pentru că își doresc o schimbare după un an petrecut acasă, un an în care au reflectat și care le-a dat ocazia să se (re)descopere. Așa că nu spune „Nu!” din prima și lasă-mă să te încât cu piesele de la Alist Designers boutique care mi-au atras atenția săptămâna aceasta. 

Nu e cazul să ne încărcăm neapărat cu franjuri, cu paiete, cu materiale grele sau pretențioase, ci, pur și foarte simplu, s-ar putea să te trezești deschisă spre elemente cum ar fi fundele, potrivite pentru orice moment și pentru orice eveniment. 

Luwa

Foarte ușor de transformat și de stilizat din punctul de vedere al formei, funda este unul dintre detaliile preferate ale tuturor designerilor, grație dimensiunii ei ludice, totodată elegante și foarte feminine. Un outfit casual cu linii clasice poate fi foarte ușor de scos din anonimat cu ajutorul undei funde dimensionate, pe post de guler al unei cămăși, cum este cea de la LUWA, sau, dacă îți dorești o variantă mai „potolită”, poți alege un model reintrepretat, precum cel de la Couture de Marie. 

Couture de Marie

Rochia din colecția Malluce design mi-a amintit de plimbările de vară, pe care de abia aștept, iar funda micuță, extrem de delicată de la spate, m-a făcut să simt acea adiere senzuală a brizei. 

Malluce design

Cu toate că ador piesele cu funde supradimensionate ale marilor maeștri, expuse acum în muzeele dedicate costumelor, cred că preferata mea rămâne funda japoneză prezentă în costumul gheișelor, la care m-a dus cu gândul fusta de la Details, atât datorită formei ei, cât și a nuanței pe care, în unele fotografii, o vedem strecurată printre petalele florilor de cireș. 

Details

Dacă vrei să completezi un outfit în care ai inclus o fundă cu un alt detaliu romantic, îți recomand o pereche de pantofi cu un detaliu pe măsură, cum ar fi cei de la Traces of Heels. 

Traces of Heels

La Alist Designers boutique vei descoperi mult mai multe astfel de piese, așa că vino și alege-și preferatele. Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află partenerii de la București Mall Vitan. 

Foto: PR

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia? (partea a II-a)

Astăzi am tras chiulul. Și nu oricum, ci în ritmuri de dans pe melodii ca odinioară, pe o…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia? (partea I)

Astăzi am tras chiulul. Și nu oricum, ci în ritmuri de dans pe melodii ca odinioară, pe o…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…