Andreea Leta ∙ March 10, 2021 ∙ 3 min read

Alist Designers boutique: Alegerea fashion editorului - 5 piese cu funde 

Cum tendințele momentului vorbesc despre romantism, am ales pentru astăzi să pun accentul pe unul dintre cele mai îndrăgite elemente: funda. La Alist Designers boutique am găsit câteva piese cu funde de care, chiar dacă nu ești adepta decorului, nu vei avea cum să nu te îndrăgostești!

Tendințele sezonului se referă la un tip de romantism pe care lumea îl întâlnește, de obicei, după momente dificile. De exemplu, moda perioadei interbelice este spectaculoasă datorită nevoii de frumos după un eveniment marcant pentru generații întregi. Chiar dacă, din fericire, nu putem compara totuși trauma războuiului cu situația noastră actuală, e important să înțelegem de ce acum suntem înclinați și mult mai deschiși spre lucruri pe care poate că până acum nu le luam în calcul pentru noi, cu toate că le apreciam la alții. 

Sunt foarte multe femei care în acest moment apelează la serviciile consilierilor de imagine pentru că își doresc o schimbare după un an petrecut acasă, un an în care au reflectat și care le-a dat ocazia să se (re)descopere. Așa că nu spune „Nu!” din prima și lasă-mă să te încât cu piesele de la Alist Designers boutique care mi-au atras atenția săptămâna aceasta. 

Nu e cazul să ne încărcăm neapărat cu franjuri, cu paiete, cu materiale grele sau pretențioase, ci, pur și foarte simplu, s-ar putea să te trezești deschisă spre elemente cum ar fi fundele, potrivite pentru orice moment și pentru orice eveniment. 

Luwa

Foarte ușor de transformat și de stilizat din punctul de vedere al formei, funda este unul dintre detaliile preferate ale tuturor designerilor, grație dimensiunii ei ludice, totodată elegante și foarte feminine. Un outfit casual cu linii clasice poate fi foarte ușor de scos din anonimat cu ajutorul undei funde dimensionate, pe post de guler al unei cămăși, cum este cea de la LUWA, sau, dacă îți dorești o variantă mai „potolită”, poți alege un model reintrepretat, precum cel de la Couture de Marie. 

Couture de Marie

Rochia din colecția Malluce design mi-a amintit de plimbările de vară, pe care de abia aștept, iar funda micuță, extrem de delicată de la spate, m-a făcut să simt acea adiere senzuală a brizei. 

Malluce design

Cu toate că ador piesele cu funde supradimensionate ale marilor maeștri, expuse acum în muzeele dedicate costumelor, cred că preferata mea rămâne funda japoneză prezentă în costumul gheișelor, la care m-a dus cu gândul fusta de la Details, atât datorită formei ei, cât și a nuanței pe care, în unele fotografii, o vedem strecurată printre petalele florilor de cireș. 

Details

Dacă vrei să completezi un outfit în care ai inclus o fundă cu un alt detaliu romantic, îți recomand o pereche de pantofi cu un detaliu pe măsură, cum ar fi cei de la Traces of Heels. 

Traces of Heels

La Alist Designers boutique vei descoperi mult mai multe astfel de piese, așa că vino și alege-și preferatele. Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află partenerii de la București Mall Vitan. 

Foto: PR

Related Posts

Trend Challenge. Momente memorabile cu bijuteriile Pandora (VIDEO)

De Sărbători, poți să fii și tu Moș Crăciun și să aduci bucurie, oferind cadoul potrivit persoanelor dragi….

LOOR Jewelry: Un brand de bijuterii dedicate femeii creative

LOOR jewelry este acel brand pe care te poți baza în fiecare zi pentru inspirație și pentru a-ți exprima…

Cel mai frumos Crăciun e acum

Cine spune că nu îi place să primească de Crăciun cadouri sau Crăciunul, în general,– cu excepția lui…

Antreprenoriat la feminin, la prima ediție

A List Magazine a fost alături de Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection și de Andra Pintican – fondatoarea…

Cele mai spectaculoase apariții de la British Fashion Awards 2022

O mulțime de vedete au luat parte la gala British Fashion Awards 2022, care a avut loc la…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

C&A x Alist Magazine: Ne vedem la shopping în weekend!

Suntem din ce în ce mai aproape de unul dintre cele mai frumoase ale anului, așa că pregătirile…

Chanel aniversează 90 de ani de creație de bijuterii prin lansarea cărții– Chanel Haute Joaillerie

Casa de modă Chanel lansează un volum în cinstea aniversării a 90 de ani de cand Coco Chanel…

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…