Andreea Leta ∙ June 6, 2023 ∙ 2 min read

Este oficial vară, așa că ne bucurăm să te anunțăm că selecția lunii iunie de la Alist Designers boutique este cum nu se poate mai boemă și mai potrivită pentru acest moment al anului. Având grijă să îți prezentăm întotdeauna cele mai frumoase branduri locale, luna aceasta alături de noi sunt Ninina, Atelier Devi și Naiv Clothing, trei businessuri românești dedicate delicateții și naturaleții. 

Perioada materialelor ușoare, naturale, a început, așa că nu mai sta pe gânduri și vino la Alist Designers boutique, spațiul cochet de la parterul București Mall Vitan, cu care te-am obișnuit deja. Luna aceasta vei găsi aici trei branduri care și-au dedicat activitatea frumosului în diverse forme, așa că până pe 30 iunie fă-ți timp și trece pragul magazinului.

Alist Designers boutique
Ninina, Atelier Devi, Naiv Clothing

Ninina este un brand pe care l-ai cunoscut deja de la edițiile anterioare Alist Designers boutique. Adorabilele haine pentru copii, create din materiale fine precum bumbacul sau pânza topită, reinventează estetica juniorilor într-o manieră sofisticată, căreia îi vei rezista cu greu. Colecția pentru vara aceasta are puternice note romantice și este concepută pentru copii cu vârste între 2-12 ani, dar și pentru femeile care adoră textura ușoară a unei piese diafane. 

Atelier Devi este brandul de bijuterii care folosește un material inovator, fiind chiar unul dintre primele care îl aduce în România. Aurul filat este metalul care însuflețește piesele brandului, în care vei regăsit diverse tipuri de perle naturale sau de cultură, sub forma unor bijuterii delicate, perfecte pentru ținutele de vară. Cel mai bine este să ajungi în spațiul nostru și să îți alegi favoritele. 

Naiv Clothing îți este, de asemenea, un nume cunoscut, însă revine acum la Alist Designers boutique cu stilul boem de care te-ai îndrăgostit. Piesele din bumbac uni sau cu diverse printuri, îți vor transforma vara într-o poveste cu accente boho chic, romantice. 

Partnerul noștri în proiectul Alist Designers boutique este București Mall Vitan. Te așteptăm în magazin să probezi toate piesele care vor deveni cheia vestimentației tale de vară. 

Foto: PR

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…

DAAR, un nou brand de bijuterii ce poartă ADN-ul TEILOR

Încă de când au apărut și au început să fie folosite ca accesorii, bijuteriile au fost purtătoare de…

MET Gala 2024: Cele mai bune ținute, mai mult sau mai puțin în tema evenimentului

MET Gala 2024 a avut loc seara trecută, în cadrul unui eveniment care stârnește reacție după reacție. Gala…