Andreea Leta ∙ October 7, 2021 ∙ 2 min read

Alist Desginers boutique: 3 perechi de ghete Gemelli pe care trebuie să le ai

Alist Designers boutique te așteaptă luna aceasta cu două branduri care pot redefini ideea de coolness. Unul dintre acestea este Gemelli, brandul de pantofi pe care, dacă nu-l cunoști deja, trebuie să-l adaugi pe lista ta de preferate! Iată de ce.

Se spune că o femeie nu are niciodată suficiente perechi de pantofi. Însă, în acest sezon, vorbim despre ghete. Și acum sincer, cât de multe perechi de ghete sunt prea multe? Mai ales când acestea arată ca modelele din cea mai recentă colecție Gemelli? Eu am făcut o vizită la boutique săptămâna aceasta și mi-am ales trei preferate. 

Alist Desginers boutique: 3 perechi de ghete Gemelli pe care trebuie să le ai

De când mă știu, am adorat încălțămintea pe care cei mai mulți din jurul meu o numeau pe nedrept „butucănoasă”. Ghici cine știe acum excat cum se poară o pereche de ghete cu platformă!? Cu tendințele ce vizează estetica 90s în vigoare, e imposibil să nu te lipești de o astfel de pereche, precum cea din piele velur. Este perfectă pentru ținutele de zi cu zi, platforma fiind destul de confortabilă, și poate fi asortată cu o varietate de croieli de pantaloni, de la mom jeans, la pantaloni 3/4 din stofă, însă, la fel de bine, aceste ghete pot fi purtate cu fuste și cu rochii negre, într-un stil grunge de mare efect!

Alist Desginers boutique: 3 perechi de ghete Gemelli pe care trebuie să le ai

Următoarea pereche care mi-a atras atenția a fost cea de ghete pe care îmi place să le asociez  motocicletelor, datorită inserțiilor metalice și a formei cu botul rotund și talpă striată. Acestea pot fi purtate în outfituri ceva mai statement, cu piese din piele. Le poți integra și pe ele fără probleme în outfituri casual, în contrast cu piese din materiale fine, sau cu jeans. 

Alist Desginers boutique: 3 perechi de ghete Gemelli pe care trebuie să le aiTrebuie să recunosc că preferatele mele, cele mai preferate, dacă se poate spune așa, sunt botinele. Ador influențele western care nu par să părăsească prea curând trendurile în materie de încălțăminte. Clasicele ciocate au fost puternic reinterpretate într-un model mult mai feminin și mai senzual, completat de detalii metalice argintii. Pot fi purtate în lookuri de inspirație 80s glam sau integrate în ținute boho. 

Te asșteptăm la Alist Designers boutique, în spațiul din București Mall Vitan, pentru a-ți alege și tu perechile preferate. 

Foto: PR, arhiva personală

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…