Alist Desginers boutique: 3 perechi de ghete Gemelli pe care trebuie să le ai

Alist Designers boutique te așteaptă luna aceasta cu două branduri care pot redefini ideea de coolness. Unul dintre acestea este Gemelli, brandul de pantofi pe care, dacă nu-l cunoști deja, trebuie să-l adaugi pe lista ta de preferate! Iată de ce.

Se spune că o femeie nu are niciodată suficiente perechi de pantofi. Însă, în acest sezon, vorbim despre ghete. Și acum sincer, cât de multe perechi de ghete sunt prea multe? Mai ales când acestea arată ca modelele din cea mai recentă colecție Gemelli? Eu am făcut o vizită la boutique săptămâna aceasta și mi-am ales trei preferate. 

Alist Desginers boutique: 3 perechi de ghete Gemelli pe care trebuie să le ai

De când mă știu, am adorat încălțămintea pe care cei mai mulți din jurul meu o numeau pe nedrept „butucănoasă”. Ghici cine știe acum excat cum se poară o pereche de ghete cu platformă!? Cu tendințele ce vizează estetica 90s în vigoare, e imposibil să nu te lipești de o astfel de pereche, precum cea din piele velur. Este perfectă pentru ținutele de zi cu zi, platforma fiind destul de confortabilă, și poate fi asortată cu o varietate de croieli de pantaloni, de la mom jeans, la pantaloni 3/4 din stofă, însă, la fel de bine, aceste ghete pot fi purtate cu fuste și cu rochii negre, într-un stil grunge de mare efect!

Alist Desginers boutique: 3 perechi de ghete Gemelli pe care trebuie să le ai

Următoarea pereche care mi-a atras atenția a fost cea de ghete pe care îmi place să le asociez  motocicletelor, datorită inserțiilor metalice și a formei cu botul rotund și talpă striată. Acestea pot fi purtate în outfituri ceva mai statement, cu piese din piele. Le poți integra și pe ele fără probleme în outfituri casual, în contrast cu piese din materiale fine, sau cu jeans. 

Alist Desginers boutique: 3 perechi de ghete Gemelli pe care trebuie să le aiTrebuie să recunosc că preferatele mele, cele mai preferate, dacă se poate spune așa, sunt botinele. Ador influențele western care nu par să părăsească prea curând trendurile în materie de încălțăminte. Clasicele ciocate au fost puternic reinterpretate într-un model mult mai feminin și mai senzual, completat de detalii metalice argintii. Pot fi purtate în lookuri de inspirație 80s glam sau integrate în ținute boho. 

Te asșteptăm la Alist Designers boutique, în spațiul din București Mall Vitan, pentru a-ți alege și tu perechile preferate. 

Foto: PR, arhiva personală

Related Posts