A List Magazine ∙ May 23, 2024 ∙ 6 min read

Pentru că A List este mereu în pas cu tehnologia nouă, Alexia Eram a răspuns invitației de a participa la evenimentul din Dubai susținut de HUAWEI.

La începutul lunii mai, o vizită de câteva zile în Dubai a fost ocazia perfectă pentru Alexia Eram de a descoperi noul concept HUAWEI ”Fashion Forward”, ce surprinde esența gamei wearable HUAWEI și, în același timp, exprimă dorința companiei de a fi cu adevărat un inovator pe piața de smart wearables.

Totodată, Alexia a fost martoră la transformarea seriei HUAWEI P în HUAWEI Pura și a participat la o expoziție de fotografie care a reunit instantanee retalizate cu HUAWEI Pura 70 Ultra, smartphone care a obținut primul loc în clasamentul DXOMARK, cu un scor impresionant de 163 de puncte.

HUAWEI Pura 70 Ultra: aspect modern și unic – Forward Symbol Design

Modelul Pura 70 Ultra are un design aparte și o cameră principală revoluționară, care nu se regăsesc pe niciun alt telefon inteligent din lume.

Spatele are o textură unică, Starry Pattern Design, inspirată de luminile strălucitoare de pe suprafața râului Sena pe timp de noapte, care formează un model înstelat. Carourile delicate completează tabloul. Suprafața spatelui dispozitivului este realizată din piele vegană fină, iar eticheta XMAGE oferă produsului o notă suplimentară de rafinament.

HUAWEI Pura 70 Ultra introduce o cameră retractabilă inovatoare, Ultra Lighting Pop-out Camera, echipată cu un senzor larg de 1 inch și cea mai generoasă diafragmă fizică F1.6. Acest senzor principal este cel mai performant din întreaga industrie smartphone, datorită cantității enorme de lumină pe care este capabil s-o captureze.

În plus, telefonul este protejat de Crystal Armour Kunlun Glass, având tehnologie îmbunătățită de rezistență la zgârieturi, pe bază de carbon diamant amorf și o baterie de 5200 mAh, care se încarcă prin fir la 100 W și wireless la 80 W, prin HUAWEI SuperCharge. 

Seria HUAWEI Pura 70 în România

La achiziția oricăruia dintre modele HUAWEI Pura 70, HUAWEI Pura 70 Pro și HUAWEI Pura 70 Ultra, în perioada 22 mai – 30 iunie 2024, de pe HUAWEI Store, primești următoarele cadouri și avantaje: căști audio HUAWEI FreeBuds 5i, husă de protecție, garanție extra 12 luni și un cupon suplimentar în valoare de 500 de lei pentru achiziționarea unui HUAWEI WATCH GT 3 sau pentru a obține o reducere de preț la alt produs. Un singur cupon poate fi utilizat într-o comandă. 

HUAWEI WATCH FIT 3: fuziunea perfectă între modă, sport și tehnologie

În Dubai, Alexia a făcut cunoștință cu noul HUAWEI WATCH FIT 3 ce moștenește design-ul pătrat al gamei FIT, în timp ce materialele, procesul de dezvoltare, design-ul și varietatea de culori ale curelelor reprezintă un pas înainte. Toate inovațiile la nivel de elemente de design au rolul de a se integra în conceptul HUAWEI, ”Fashion Squared”. Un ecran AMOLED de 1.82”, mai mare și mai clar, asigură experiențe vizuale tridimensionale îmbunătățite. Corpul realizat din material de aluminiu are o textură remarcabilă. Subțire de doar 9.9 mm și cu o greutate de doar 26 g, acesta este cel mai ușor ceas din gama FIT. Opțiunile de culoare sunt variate, iar butonul Crown integrează elemente de UX vibrante. HUAWEI WATCH FIT 3 nu este doar foarte intuitiv în utilizare, dar are și un aspect atrăgător.

Noul gadget a însoțit-o pe Alexia de la acomodarea și mesele la hotelul de 5 stele Palazzo Versace Dubai, la experiența Dubai Safari Park, unde a avut ocazia să testeze și funcțiile noului HUAWEI WATCH FIT 3 .

Antenorul personal

Alexia a testat și modul în care HUAWEI WATCH FIT 3 și-a propus să devină și un antrenor personal. Aplicația Stay Fit a primit upgrade-uri majore, iar datele și analizele nutriționale au fost extinse pentru a acoperi cu mai multă precizie 50 de țări și regiuni, ajutându-i pe utilizatori să urmeze o serie de diete echilibrate și exerciții dezvoltate științific pentru a slăbi într-un mod mai sănătos. HUAWEI WATCH FIT 3 marchează și debutul sugestiilor Smart Sports, recomandări pentru anumite tipuri de exerciții fizice, în funcție de obiceiurile utilizatorilor, starea vremii și statusul inelelor de activitate, cu scopul de a-i încuraja să adopte stiluri de viață sănătoase.

Dar și monitorul de somn de calitate

La nivel de monitorizare a sănătății, HUAWEI WATCH FIT 3 are integrat algoritmul HUAWEI TruSleep™4.0, care acoperă o gamă completă de indicatori fiziologici, oferă un sistem de scor al somnului mai bun, dar și interpretări și sfaturi care au scopul de a îmbunătăți calitatea somnului. Așa că pentru Alexia, noua funcție Sleep Breathing Awareness a însemnat și cum să doarmă mai liniștită. HUAWEI WATCH FIT 3 are și indicatori de sănătate HUAWEI TruSeen™ 5.5, care asigură o monitorizare a ritmului cariac cu 30%1 mai bună. Interfața care afișează nivelul de oxigen din sânge a fost restilizată, iar utilizatorii pot verifica de-acum indicatorii SpO2 în doar 25 de secunde.   

Noua experiență și în România

Dacă vrei să descoperi performanțele noului HUAWEI WATCH FIT 3 acesta este cel mai bun moment! HUAWEI WATCH FIT 3 are un preț recomandat de vânzare de 769 de lei pentru variantele de culoare Black, Pink, Moon, White, Green și Grey, respectiv 799 de lei pentru varianta Pearl White. Pentru orice comandă plasată pe HUAWEI Store România, până pe data de 3 iunie, cumpărătorii vor primi cadou o curea extra, garanție extinsă 12 luni și un cupon de reducere de 100 de lei, disponibil în pagina produsului.

HUAWEI WATCH FIT 3 este disponibil în magazinul oficial HUAWEI Store România.

Related Posts

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…

Pamela Anderson invocă nostalgia anilor 90 printr-o colecție de jeans

Pamela Anderson a lansat o colecție limitată de jeans alături de brandul Re/Done, prin care readuce în atenție…

Alist Designers boutique: Casa cu sori, brandul în care iubirea e la ea acasă!

Luna aceasta ne bucurăm de o prezennță specială la Alist Designers boutique. În spațiul nostru din București Mall…