Andreea Leta ∙ August 22, 2022 ∙ 3 min read

Bronzul este dovada clară că ți-ai petrecut vara așa cum se cuvine – cu distracție, cu relaxare și cu o administrare corespunzătoare a vitaminei D în cel mai natural mod posibil. La Alist Designers boutique avem o selecție de piese care te va ajuta să îți pui în valoare nuanța arămie a pielii. 

Există un motiv foarte bun pentru care cromatica verii este în mare parte compusă din acele nuanțe aprinse, care nu numai că îți dau o poftă de viață incredibilă, dar care îți și pun în valoare una dintre cele mai importante mărci ale anotimpului – bronzul. La Alist Designers boutique ne bucurăm acum de prezența Malluce și Sugar Couture, care te vor încânta cu selecția lor de piese. Dintre acestea, noi le-am ales pe acelea care te vor face să te simți ca o zeiță:

Hainele 

Rochii Malluce; Compleu sport Sugar Couture

Nimic nu poate concura cu nuanțele aprinse atunci când vine vorba de a-ți etala bronzul. Roșu, nuanța pasiunii, subliniată perfect de textura satinată a unei rochii, te va transforma într-o prezență extrem de senzuală. Pe de altă parte, o nuanță intensă de roz, cum este fuchsia, îți va da un aer fresh, chiar și după un antrenament sport. Iar din categoria pieselor care nu trebuie să lipsească din garderoba ta de vară, este rochia albă. Sofisticată, elegantă și ideală atât pentru un look de zi, cât și pentru o ținută de seară, în funcție de cum alegi să o accesorizezi, rochia albă va contrasta frumos cu bronzul tău. 

Costumele de baie 

Costume de baie Sugar Couture

Costumul de baie nu face excepție de la reglulie cromaticii. Așadar, mizează și în acest caz pe o nuanță aprinsă, precum exoticul turquoise. Dacă ai un stil clasic, subtil, există variante care, cu siguranță, sunt pe placul tău. De exemplu, o nuanța interesantă de lila, nu foarte închisă, are în compoziția ei suficient roșu cât să îți marcheze bronzul într-o manieră elegantă. Iar dacă adori un repertoriu boem, o nuanță de alb-lavandă este exact ce îți trebuie.

Nu uita de produsele de skincare cu factor de protecție solară. Sunt cele mai importante atunci când vine vorba de un bronz sănătos, evitând situațiile pielii înroșite sau arse. În plus, un bronz sănătos va rămâne alături de tine pentru mai mult timp. 

Te așteptăm la Alist Designers boutique pentru a-ți alege piesele vestimentare favorite semnate de Malluce și sub eticheta Sugar Couture. Grăbește-te, a mai rămas doar o săptămână! Partenerul noștri în proiectul care susține designerii români, este București Mall Vitan. 

Foto: PR

Related Posts

Hot celebrity trend – Feeling all Light Blue!

Dacă în sezonul trecut retina noastră a fost desfătată (sau atacată în cazul unora) cu cea mai puternică…

Get the Look – Hailey Bieber, într-un look a la Michael Jackson

Sătpămâna aceasta ne inspirăm din imaginea unuia dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor, cu un look…

Anne Hathaway transformă rochia mini într-un statement al momentului

Unele piese vestimentare sunt menite să dăinuie dincolo de tendințe, iar când o figură emblematică precum frumoasa actirță…

Sabato de Sarno este noul director de creație Gucci

Grupul Kering și oficialii Gucci anunță că poziția lui Alessandro Michele a fost, în sfârșit ocupată. Sabato de…

Schiaparelli Haute Couture: Colecția inspirată de universul lui Dante

Prezentările Haute Couture stârnesc întotdeauna curiozitate, admirație și uimire. Vorbim, în primul rând, despre adevărata artă a meșteșugului…

Luna modei internaționale: Emily Ratajkowski, mireasă în indigo pentru Versace

Luna modei este în plină desfășurare, iar stilul este la cote înalte în toate capitalele fashion ale Europei….

Vedete prezente la defilarea Chanel primăvară/vară 2023 de la Paris

Una dintre cele mai spectaculoase perioade ale anului în ceea ce privește moda se derulează zilele acestea la…

Maison Valentino a lansat cartea haute-couture intitulată Rosso, prin care celebrează culoarea-emblemă a casei

Rosso Valentino este cea mai nouă apariție editorială a casei de modăValentino, prin care este celebrată culoarea-emblemă a…

Liniile masculine din nou în topul preferințelor doamnelor 

Cu toate că istoria modernă adoră să o asocieze pe Chanel cu asocierea dintre garderoba feminină și cea…

Vedetele domină prezentările de la Paris Fashion Week, ediția dedicată bărbaților

Paris Fashion Week 2023, ediția dedicată bărbaților este în plină desfășurare, iar mai multe vedete au fost convocate…