Andreea Leta ∙ August 22, 2022 ∙ 3 min read

Bronzul este dovada clară că ți-ai petrecut vara așa cum se cuvine – cu distracție, cu relaxare și cu o administrare corespunzătoare a vitaminei D în cel mai natural mod posibil. La Alist Designers boutique avem o selecție de piese care te va ajuta să îți pui în valoare nuanța arămie a pielii. 

Există un motiv foarte bun pentru care cromatica verii este în mare parte compusă din acele nuanțe aprinse, care nu numai că îți dau o poftă de viață incredibilă, dar care îți și pun în valoare una dintre cele mai importante mărci ale anotimpului – bronzul. La Alist Designers boutique ne bucurăm acum de prezența Malluce și Sugar Couture, care te vor încânta cu selecția lor de piese. Dintre acestea, noi le-am ales pe acelea care te vor face să te simți ca o zeiță:

Hainele 

Rochii Malluce; Compleu sport Sugar Couture

Nimic nu poate concura cu nuanțele aprinse atunci când vine vorba de a-ți etala bronzul. Roșu, nuanța pasiunii, subliniată perfect de textura satinată a unei rochii, te va transforma într-o prezență extrem de senzuală. Pe de altă parte, o nuanță intensă de roz, cum este fuchsia, îți va da un aer fresh, chiar și după un antrenament sport. Iar din categoria pieselor care nu trebuie să lipsească din garderoba ta de vară, este rochia albă. Sofisticată, elegantă și ideală atât pentru un look de zi, cât și pentru o ținută de seară, în funcție de cum alegi să o accesorizezi, rochia albă va contrasta frumos cu bronzul tău. 

Costumele de baie 

Costume de baie Sugar Couture

Costumul de baie nu face excepție de la reglulie cromaticii. Așadar, mizează și în acest caz pe o nuanță aprinsă, precum exoticul turquoise. Dacă ai un stil clasic, subtil, există variante care, cu siguranță, sunt pe placul tău. De exemplu, o nuanța interesantă de lila, nu foarte închisă, are în compoziția ei suficient roșu cât să îți marcheze bronzul într-o manieră elegantă. Iar dacă adori un repertoriu boem, o nuanță de alb-lavandă este exact ce îți trebuie.

Nu uita de produsele de skincare cu factor de protecție solară. Sunt cele mai importante atunci când vine vorba de un bronz sănătos, evitând situațiile pielii înroșite sau arse. În plus, un bronz sănătos va rămâne alături de tine pentru mai mult timp. 

Te așteptăm la Alist Designers boutique pentru a-ți alege piesele vestimentare favorite semnate de Malluce și sub eticheta Sugar Couture. Grăbește-te, a mai rămas doar o săptămână! Partenerul noștri în proiectul care susține designerii români, este București Mall Vitan. 

Foto: PR

Related Posts

Momente inedite ale vedetelor de la Paris Fashion Week: Andie MacDowell, Eva Longoria, Bella Hadid

Andie MacDowell și Eva Longoria au fost modele pentru o seară într-una dintre prezentările de la Paris Fashion…

Alist Designers boutique: Brandurile lunii octombrie

Luna aceasta ne bucurăm să avem alături de noi două nume pe care le îndrăgești de ceva timp…

Celebrity street style: Ținutele all black de la săptămânile modei

Cu Paris Fashion Week încă în desfășurare, facem o trecere în revistă a celor mai stylish ținute ale…

Jennifer Lopez devine imaginea unui brand de lenjerie intimă

La 53 de ani, Jennifer Lopez a fost aleasă imaginea unui cunoscut brand de lenjerie intimă. Astfel, vedeta…

Cher, apariție surprinzătoare la Săptămâna Modei de la Paris, în prezentarea Balmain

La 76 de ani, Cher arată încă senzațional și a dovedit-o încă o dată la prezentarea casei Balmain…

A început Săptămâna Modei de la Paris. Ce vedete au deschis parada eleganței din capitala Franței

Circuitul evenimentelor dedicate stilului continuă cu Săptămâna Modei de la Paris, care se derulează între 26 septembrie –…

Otter: Be cool, not cold! 

Texturi, nuanțe de pământ, layering și creativitate – acestea sunt elementele cheie ale noului anotimp. Sezonul rece ne…

Vedete prezente la Săptămâna Modei de la Milano

Săptămâna Modei de la Milano se încheie glorios cu încă un sezon plin de strălucire. O mulțime de…

O nouă ediție Romanian Jewelry Week, între 5-9 octombrie

O nouă ediție Romanian Jewelry Week are loc între 5-9 octombrie, în șase locații culturale din București. Expoziția…

Versiunea voastră REMIX-ată

Versiunea voastră REMIX-ată. Cum să faceți din sfârșitul verii un nou început interesant, cu dragoste pentru viața de…