Andreea Leta ∙ August 22, 2022 ∙ 3 min read

Bronzul este dovada clară că ți-ai petrecut vara așa cum se cuvine – cu distracție, cu relaxare și cu o administrare corespunzătoare a vitaminei D în cel mai natural mod posibil. La Alist Designers boutique avem o selecție de piese care te va ajuta să îți pui în valoare nuanța arămie a pielii. 

Există un motiv foarte bun pentru care cromatica verii este în mare parte compusă din acele nuanțe aprinse, care nu numai că îți dau o poftă de viață incredibilă, dar care îți și pun în valoare una dintre cele mai importante mărci ale anotimpului – bronzul. La Alist Designers boutique ne bucurăm acum de prezența Malluce și Sugar Couture, care te vor încânta cu selecția lor de piese. Dintre acestea, noi le-am ales pe acelea care te vor face să te simți ca o zeiță:

Hainele 

Rochii Malluce; Compleu sport Sugar Couture

Nimic nu poate concura cu nuanțele aprinse atunci când vine vorba de a-ți etala bronzul. Roșu, nuanța pasiunii, subliniată perfect de textura satinată a unei rochii, te va transforma într-o prezență extrem de senzuală. Pe de altă parte, o nuanță intensă de roz, cum este fuchsia, îți va da un aer fresh, chiar și după un antrenament sport. Iar din categoria pieselor care nu trebuie să lipsească din garderoba ta de vară, este rochia albă. Sofisticată, elegantă și ideală atât pentru un look de zi, cât și pentru o ținută de seară, în funcție de cum alegi să o accesorizezi, rochia albă va contrasta frumos cu bronzul tău. 

Costumele de baie 

Costume de baie Sugar Couture

Costumul de baie nu face excepție de la reglulie cromaticii. Așadar, mizează și în acest caz pe o nuanță aprinsă, precum exoticul turquoise. Dacă ai un stil clasic, subtil, există variante care, cu siguranță, sunt pe placul tău. De exemplu, o nuanța interesantă de lila, nu foarte închisă, are în compoziția ei suficient roșu cât să îți marcheze bronzul într-o manieră elegantă. Iar dacă adori un repertoriu boem, o nuanță de alb-lavandă este exact ce îți trebuie.

Nu uita de produsele de skincare cu factor de protecție solară. Sunt cele mai importante atunci când vine vorba de un bronz sănătos, evitând situațiile pielii înroșite sau arse. În plus, un bronz sănătos va rămâne alături de tine pentru mai mult timp. 

Te așteptăm la Alist Designers boutique pentru a-ți alege piesele vestimentare favorite semnate de Malluce și sub eticheta Sugar Couture. Grăbește-te, a mai rămas doar o săptămână! Partenerul noștri în proiectul care susține designerii români, este București Mall Vitan. 

Foto: PR

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia? (partea a II-a)

Astăzi am tras chiulul. Și nu oricum, ci în ritmuri de dans pe melodii ca odinioară, pe o…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia? (partea I)

Astăzi am tras chiulul. Și nu oricum, ci în ritmuri de dans pe melodii ca odinioară, pe o…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…