Andreea Leta ∙ September 21, 2020 ∙ 2 min read

Odată cu ediția de toamnă, am zis că trebuie să avem câteva astfel de note și în vitrina A List Designers Boutique. Astfel încât săptămâna vei trece pe lângă două outfituri diferite în nuanțe specifice anotimpului, care sper că te vor inspira să faci câțiva pași boemi și în interior. 

Toamna este anotimpul meu preferat, însă dacă ar exista termenul de comparație, cea mai preferată perioadă a toamnei este chiar acest moment, între jumătatea lui septembrie și jumătatea lui octombrie, atunci când soarele păstrează ceva din vara care tocmai a trecut, renunțând totodată la câteva grade, ajungând la temperaturile ideale. Ca să nu mai spun de cât de mult mă inspiră momentul ăsta pentru ținute. Iată, de exemplu, la ce m-am gândit pentru săptămâna asta: 

All about prints & shades 

Unul dintre motivele pentru care ador câteva case de modă, cum ar fi Etro, este măiestria designerilor de a îmbina diverse nuanțe și motive grafice. Iubesc un mix de printuri bun, mai ales atunci când piesa principală dintr-o astfel de compoziție este una extrem de feminină, cum ar fi rochia cu talia marcată semnată Couture de Marie, noul brand de la A List Designers boutique. Am ales să o combin cu o altă rochie Acob a porter care urmărește perfect linia corpului, dar care un efect sofisticat în zona mânecilor, grație leopard printului care oferă o notă glam în aproape orice împrejurare. Nu am rezistat nici tentației unui material extrem de plăcut la atingere și călduros precum cel al jachetei Ninina. Am accesorizat outfitul cu o curea Laura Olaru și am ales două variante de geantă ale aceluiași designer. 

Pyjamas party

Nimic nu e mai încântător decât să ieși într-o sâmbătă dimineață la plimbare în pijamale. Bine, poate că ar fi totuși câteva lucruri cel puțin la fel de îmbietoare, dar dacă pijamalele (Nighters) sunt în nuanța chihlimbarului, dacă le dai o notă și mai prețioasă cu o centură de inspirație exotică(GNA), iar capa (Acob a porter) pe care o alegi are, printre altele, și nuanța vinului pe care îl vei savura seara, te provoc să găsești ceva mai boem și mai plăcut. Am menționat că toate materialele sunt extrem de plăcute? Cu toate că ar fi o idee bună să îți uiți telefonul acasă, am integrat în acest outfit și o geantă cu franjuri (Laura Olaru), care susține perfect ideea de libertate. Ok, în ea încape și portofelul cu banii de flori și prajituri pe care trebuie să ți le faci cadou din când în când.

 

Alături de noi în acest proiect sunt partenerii noștri București Mall Vitan și Mastercard.

Foto: arhiva personală

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…