Andreea Leta ∙ September 7, 2020 ∙ 4 min read

Săptămâna aceasta la A list Designers boutique te așteaptă, în vitrină, o tendință în care nuanțele puternice au rolurile principale. 

Săptămâna aceasta am ales, pentru vitrina A list Designers boutique, una dintre cele mai efervescente tendințe de sezon. N-ai zice, atunci când mă vezi, că iubesc culorile, dar adevărul este că nimic nu se compară cu o combinație reușită de nuanțe puternice. Poate doar eternul negru, dar asta este altă discuție. Fuchsia, oranj și albastru sunt în leading roles săptămâna asta pentru cele trei ținute din vitrină.

Netflix and chill outdoors

Rochie și bluză Izabela Mandoiu, geantă Laura Olaru

Sunt câteva seriale în care moda pare să fie chiar mai importantă decât însăși acțiunea. Pentru clasicele Sex and the City sau Gossip Girl, și mai târziu, Girlboss sau The Carries Diaries, unii dintre cei mai apreciați stiliști din lume au creat outfiturile pe care nu le poți uita peste ani, indiferent de tendințe. Asta poate pentru că de multe ori o pată mare de fuchsia ți-a rămas întipărită pe retină. Mie, cel puțin, mi-a rămas. Astfel încât am căpătat o sensibilitate pentru rochiile midi sau scurte cu bretele subțiri, din bumbac satinat, pe care le găsesc potrivite pentru absolut orice. Așa că atunci când am găsit la Izabela Măndoiu o astfel de piesă, am zis că ar putea fi foarte frumos completată de un top cu un umerii căzuți și cu un volan, într-una dintre nuanțele de albastru componente ale nuanței rochiei. Și ca să fiu sigură că nu ai cum să o ratezi când treci prin fața magazinului, am adăugat și o geantă Laura Olaru într-o nuanță puternică de oranj, cu un design care mi-a amintit de accesoriile de pe vremuri. 

Heavy rain

Pelerină Dana Dinu, pantaloni Acob a Porter, geantă și curea Laura Olaru

Atunci când am ajuns vineri dimineață la București Mall Vitan, ploua torențial. Moment de care m-am bucurat foarte tare, căci îmi cam lipsise o ploaie adevărată. Când am văzut în colecția Danei Dinu pelerina oranj, dintr-un fâș de mătase extrem de plăcut și de glam, am luat-o ca pe un semn. Ploaia înseamnă belșug, deci să fie belșug de culoare și de materiale fine, întrucât am asortat pelerina cu o pereche de pantaloni din catifea, de la Acob a Porter. Ce-mi place foarte tare la ținuta asta este că, deși este extrem de lejeră și de casual, este exact așa cum îmi imaginez eu bogăția adevărată: finețe pe relaxare. Și pentru că am vrut totuși să păstrez feminitatea siluetei, am marcat talia cu o centură lată cu un detaliu geometric semnată Laura Olaru, și cu o geantă în aceleași linii, din colecția aceluiași designer. Griurile toamnei pot veni liniștite acum.

Why so serious

Sacou Georgette, maiou Nighters, pantaloni și geantă Laura Olaru

Atunci când mă gândesc la sacouri, nu mă gândesc neapărat la un cadru formal și la un costum office. Asta poate pentru că mai toți idolii mei din adolescență purtau pe scenă sacouri cu teniși, cu ace de siguranță, cu mâneci rupte sau cu tot felul de alte minuni. Pentru mine, sacoul e una dintre piesele care nu poate lipsi din garderobă, grație liniei sale clasice, foarte ușor de adaptat diverselor situații. Mai ales dacă e colorat! De exemplu, găsesc foarte bună ideea de a purta sacoul primăvara și toamna pe post de jachetă într-un outfit de băut cafeaua sâmbătă dimineața sau de mers într-o mică excursie pe unul din domeniile-parc din apropierea orașului. La asta m-am gândit atunci când am compus a treia ținută, cu ajutorul unui sacou Georgette, dintr-o stofă într-o nuanță superbă de bleu, unui maiou Nighters și al pantalonilor din piele Laura Olaru. 

Vino și alege-ți piesele preferate de la A list Designers boutique, în fiecare zi de la 10-22. Alături de noi sunt partnerii noștri de la București Mall Vitan și Mastercard.

Foto: arhiva personală

Related Posts

Cel mai frumos Crăciun e acum

Cine spune că nu îi place să primească de Crăciun cadouri sau Crăciunul, în general,– cu excepția lui…

Antreprenoriat la feminin, la prima ediție

A List Magazine a fost alături de Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection și de Andra Pintican – fondatoarea…

Cele mai spectaculoase apariții de la British Fashion Awards 2022

O mulțime de vedete au luat parte la gala British Fashion Awards 2022, care a avut loc la…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

C&A x Alist Magazine: Ne vedem la shopping în weekend!

Suntem din ce în ce mai aproape de unul dintre cele mai frumoase ale anului, așa că pregătirile…

Chanel aniversează 90 de ani de creație de bijuterii prin lansarea cărții– Chanel Haute Joaillerie

Casa de modă Chanel lansează un volum în cinstea aniversării a 90 de ani de cand Coco Chanel…

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…