Andreea Leta ∙ September 7, 2020 ∙ 4 min read

Săptămâna aceasta la A list Designers boutique te așteaptă, în vitrină, o tendință în care nuanțele puternice au rolurile principale. 

Săptămâna aceasta am ales, pentru vitrina A list Designers boutique, una dintre cele mai efervescente tendințe de sezon. N-ai zice, atunci când mă vezi, că iubesc culorile, dar adevărul este că nimic nu se compară cu o combinație reușită de nuanțe puternice. Poate doar eternul negru, dar asta este altă discuție. Fuchsia, oranj și albastru sunt în leading roles săptămâna asta pentru cele trei ținute din vitrină.

Netflix and chill outdoors

Rochie și bluză Izabela Mandoiu, geantă Laura Olaru

Sunt câteva seriale în care moda pare să fie chiar mai importantă decât însăși acțiunea. Pentru clasicele Sex and the City sau Gossip Girl, și mai târziu, Girlboss sau The Carries Diaries, unii dintre cei mai apreciați stiliști din lume au creat outfiturile pe care nu le poți uita peste ani, indiferent de tendințe. Asta poate pentru că de multe ori o pată mare de fuchsia ți-a rămas întipărită pe retină. Mie, cel puțin, mi-a rămas. Astfel încât am căpătat o sensibilitate pentru rochiile midi sau scurte cu bretele subțiri, din bumbac satinat, pe care le găsesc potrivite pentru absolut orice. Așa că atunci când am găsit la Izabela Măndoiu o astfel de piesă, am zis că ar putea fi foarte frumos completată de un top cu un umerii căzuți și cu un volan, într-una dintre nuanțele de albastru componente ale nuanței rochiei. Și ca să fiu sigură că nu ai cum să o ratezi când treci prin fața magazinului, am adăugat și o geantă Laura Olaru într-o nuanță puternică de oranj, cu un design care mi-a amintit de accesoriile de pe vremuri. 

Heavy rain

Pelerină Dana Dinu, pantaloni Acob a Porter, geantă și curea Laura Olaru

Atunci când am ajuns vineri dimineață la București Mall Vitan, ploua torențial. Moment de care m-am bucurat foarte tare, căci îmi cam lipsise o ploaie adevărată. Când am văzut în colecția Danei Dinu pelerina oranj, dintr-un fâș de mătase extrem de plăcut și de glam, am luat-o ca pe un semn. Ploaia înseamnă belșug, deci să fie belșug de culoare și de materiale fine, întrucât am asortat pelerina cu o pereche de pantaloni din catifea, de la Acob a Porter. Ce-mi place foarte tare la ținuta asta este că, deși este extrem de lejeră și de casual, este exact așa cum îmi imaginez eu bogăția adevărată: finețe pe relaxare. Și pentru că am vrut totuși să păstrez feminitatea siluetei, am marcat talia cu o centură lată cu un detaliu geometric semnată Laura Olaru, și cu o geantă în aceleași linii, din colecția aceluiași designer. Griurile toamnei pot veni liniștite acum.

Why so serious

Sacou Georgette, maiou Nighters, pantaloni și geantă Laura Olaru

Atunci când mă gândesc la sacouri, nu mă gândesc neapărat la un cadru formal și la un costum office. Asta poate pentru că mai toți idolii mei din adolescență purtau pe scenă sacouri cu teniși, cu ace de siguranță, cu mâneci rupte sau cu tot felul de alte minuni. Pentru mine, sacoul e una dintre piesele care nu poate lipsi din garderobă, grație liniei sale clasice, foarte ușor de adaptat diverselor situații. Mai ales dacă e colorat! De exemplu, găsesc foarte bună ideea de a purta sacoul primăvara și toamna pe post de jachetă într-un outfit de băut cafeaua sâmbătă dimineața sau de mers într-o mică excursie pe unul din domeniile-parc din apropierea orașului. La asta m-am gândit atunci când am compus a treia ținută, cu ajutorul unui sacou Georgette, dintr-o stofă într-o nuanță superbă de bleu, unui maiou Nighters și al pantalonilor din piele Laura Olaru. 

Vino și alege-ți piesele preferate de la A list Designers boutique, în fiecare zi de la 10-22. Alături de noi sunt partnerii noștri de la București Mall Vitan și Mastercard.

Foto: arhiva personală

Related Posts

Idealurile de frumusețe de la Venus la Barbie

Institutul Pantone a declarat Viva Magenta culoarea anului 2023, iar vara ce tocmai a trecut s-a mulat perfect…

Tendințele momentului în materie de genți, de la nuanțe, la dimensiuni

Ne ocupăm astăzi de accesoriul nostru preferat, aliatul de nădejde al fiecărei zile, indiferent de agendă. Îți spunem…

Pantofii must-wear ai momentului: Vârf ascuțit și toc… nu foarte înalt!

Pentru ținutele perioadei imediat următoare, vei fi, probabil, tentată să alegi acele perechi de pantofi spectaculoase, care uneori…

Visând la vară: ne inspiră colecția primăvară/vară 2024 C&A, „Finding Beauty in Chaos”

Ce poate fi mai simpatic și mai încântător ca, în mijlocul unei săptămâni cu ploaie, vânt și ceață,…

Alist Designers boutique: Selecția spectaculoasă de branduri care te așteaptă în luna decembrie 

Pentru că intrăm în luna festivităților de Crăciun și a diverselor celebrari, ne-a gândit la o selecție anume…

Costumul masculin revine în topul preferințelor doamnelor, pentru evenimentele festive

Dacă încă nu ai ales ținuta pe care o vei purta la evenimentul de Crăciun a firmei sau…

Hot Trend: Cu picioarele la vedere în plină iarnă!

Dacă te întrebai ce minuni au mai pus la cale marile case de modă pentru acest sezon, află…

Pielea vegană: Tendințe, avantaje și dezavantaje

Casele de modă au adoptat rând pe rând politica sustenabilității prin înlocuirea pielii cu texturi asemănătoare. Grija pentru…

Alist Designers boutique: The Stories of O., brandul sustenabil care aduce zâmbete

Luna aceasta ne bucurăm să-l avem alături de noi pe Ovidiu Mureșanu, care ne-a adus cu un pas…

Alist Designers boutique: Anna Fellini, brandul de genți dedicat frumuseții atemporale

Noiembrie a adus la Alist Designers boutique un brand de genți de care, cu siguranță, te-ai îndrăgostit încă…