Andreea Leta ∙ November 2, 2020 ∙ 3 min read

Cum bine știi, de la 1 noiembrie avem o serie nouă de designeri români la A list Designers boutique, în București Mall Vitan. Am trecut și eu pe aici și, la prima vizită, am găsit 5 piese speciale, pe care fie le-aș păstra pentru mine, fie le-aș face cadou cuiva apropiat. Iată despre ce este vorba: 

La A list Designers boutique te așteaptă, din 1 noiembrie, o nouă selecție de designeri și branduri românești, care te vor încâta, cu siguranță, cu piesele lor. noi ți-am prezentat lista completă de nume pe care le avem acum alături, dar îți spun acum că trebuie să ne faci o vizită aici. Fie că ai nevoie de un cadou, fie că vrei să îți faci o bucurie, ai toate șansele să găsești viitorul tău accesoriu favorit, o rochie statement, o agendă practică și foarte chic sau o lumânare cu un iz pe care nu-l vei uita niciodată. 

Eu am trecut deja pe la Bucureștii Mall Vitan și, la prima vizită în spațiul noilor designeri, am pus ochii pe 5 lucruri pe care dacă nu le păstrez pentru mine, le transform sigur în cadouri pentru cei dragi. 

Poate că nu este neapărat primul lucru pe care îl observi când intri în magazin, însă odată ce ai zărit colțul pregătit de Sweet Paprika, pregătește-te să zăbovești ceva timp aici. Rochia de pe manechin mi-a amintit de o sculptură antică, așa că, în topul preferințelor mele de săptămâna aceasta, cred că ocupă poziția primă. 

Rochie Sweet Paprika

Imediat lângă regăsești aceeași referință clasică, de data asta sub forma unor mici basoreliefuri care joacă rolul de suporți ai unora dintre cei mai cool cercei de la A list Designers boutique. Poate din cauza pasiunii pentru Tarot sau datorită unei sumare incursiuni în heraldică, leul este unul dintre simbolurile mele preferate. Și cum sunt atrasă de orice este mare, auriu și prețios, înțelegi probabil de ce pe locul 2 trebuia să fie acesști cercei La Vie En Doré.

Cercei La Vie En Doré

Și ca să rămân în zona mistică, la Iz de poveste am descoperit câteva arome de lumânări care chiar te transpun într-o altă dimensiune. Vasele din sticlă sunt extrem de frumoase și potrivite unui interior boem, însă ai grijă, câteva dintre aceste lumânări au un parfum atât de delicios încât îți vei dori să le mănânci! De aici am și prima lumânare cu fitil din lemn, cu un efect de două ori mai special!

Lumânare Iz de poveste

Într-un alt colț de la A list Designers boutique se află agendele și celor de la Dots. Pe lângă faptul că ai posibilitatea să îți organizezi ziua cum trebuie, o poți face și într-o manieră shabby chic, pentru că designul fiecărui model te va face, probabil, să îți dorești o colecție de astfel de planners. Sunt  practice, adorabile și arată perfect pe biroul de acasă. 

Planner Dots

Dar ca să revin la fashion, modelele mele preferate de încălțăminte sunt bocancii și ciocatele, deci atunci când am văzut standul celor de la Exclusives am fost extrem de încântată. Iar o pereche deosebită de botine mi se pare cea stilizată, cu barete multiple și catarame argintii, perfecte pentru o pereche de mom jeans purtați în stilul anilor ’80 sau pentru o pereche de pantaloni din piele. 

Botine Exclusives

Te așteptăm la A list Designers boutique pentru a-ți alege piesele și obiectele favorite. Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află și partenerii de la București Mall Vitan.

Foto: arhiva personală

Related Posts

Cel mai frumos Crăciun e acum

Cine spune că nu îi place să primească de Crăciun cadouri sau Crăciunul, în general,– cu excepția lui…

Antreprenoriat la feminin, la prima ediție

A List Magazine a fost alături de Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection și de Andra Pintican – fondatoarea…

Cele mai spectaculoase apariții de la British Fashion Awards 2022

O mulțime de vedete au luat parte la gala British Fashion Awards 2022, care a avut loc la…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

C&A x Alist Magazine: Ne vedem la shopping în weekend!

Suntem din ce în ce mai aproape de unul dintre cele mai frumoase ale anului, așa că pregătirile…

Chanel aniversează 90 de ani de creație de bijuterii prin lansarea cărții– Chanel Haute Joaillerie

Casa de modă Chanel lansează un volum în cinstea aniversării a 90 de ani de cand Coco Chanel…

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…