Andreea Leta ∙ August 17, 2020 ∙ 4 min read

Pentru prima săptămână de A List Designers Boutique, am ales, pentru vitrină, 3 destinații de vacanță de care ne e dor. Iată care sunt acestea: 

Nu știu dacă ai apucat să ne vizitezi în noul spațiu din București Mall Vitan, însă ce îți pot spune este că A List Designers boutique se bucură acum de mulți metri pătrați de design românesc, care, printre aletele, m-a dus cu gândul la vacanță. După ce m-am învârtit, și crede-mă, acum chiar ai unde să te învârți la propriu, după ce am studiat fiecare colecție, pentru prima săptămână am ales o tendință care sunt sigură că ne face pe toți să visăm. 

Cu ajutorul designerilor pe care îi găsești până pe 31 octombrie la A List Designers Boutique, am ilustrat, pentru vitrină, 3 destinații de vacanță de care ne e foarte dor. 

Amalfi Coast

Rochie Dana Dinu, genți Laura Olaru

Italia este, în fiecare an, prima mea opțiune de vacanță sau de citybreak dacă nu am prea multe zile la dispoziție. Aproape că, pentru mine, Europa se reduce la Italia, pe care o consider una dintre cele mai bogate țări ale lumii, atât din punctul de vedere al peisajului, dar mai ales al valorilor culturale și artistice. Astfel încât nu e de mirare că prima destinație la care m-am gândit a fost Amalfi. Și nici că pot visa mai mult la ceva acum decât la o plimbare într-o după-amiază, în jurul celebrei ore de aur, într-o rochie mini 60s, semnată Dana Dinu, cu un touch artistic, desigur, redat prin tușele unei pensule. Și pentru că nu m-am putut hotărî între o geantă de dimensiuni reduse sau una de dimensiuni medii, vă las pe voi să decideți care e cea mai bună variantă, așa că am accesorizat rochia cu două piese din colecția Laurei Olaru. 

Santorini

Rochie și geantă Aer Wear x Andreea Esca, curea Laura Olaru

Atunci când văd combinația de pânză topită în alb și albastru intens, ca cerneala, în care, trebuie să recunosc că mă pierd fascinată de fiecare dată, albastru fiind culoarea mea favorită, nu mă gândesc decât la străduțele înguste și la treptele din Santorini. Iar colecția I Love Life creată de Aer Wear în colaborare cu Andreea Esca, este o astfel de piesă, completată de o geantă din pânză, numai bună pentru o mică escapadă de relaxare într-unul dintre cele mai fotogenice locuri din lume. Rochia lungă, vaporoasă, poate fi purtată atât cu sandale flat, cu barete sau șireturi pe gleznă, dar și cu o pereche de sandale delicate albe, cu tocuri înalte. Oricare ar fi stylingul, the best life is the bohemian life, pe care da, o adorăm! <3

Balchik

Rochie și eșarfă Alina Bradu, geantă Laura Olaru

 

Unul dintre cele mai elegante locuri pe care le-am vizitat vreodată este Balchikul. Odată ce treci de tarabe și de aglomerația de pe strada care duce spre castel și pătrunzi în universul retras, din piatră, cu vedere la mare, nu are cum să nu te învăluie spiritul nobil și oaza de liniște și de frumusețe care descriu perfect acest loc special. Astfel, inspirația pentru cea de-a treia ținută a fost însăși Regina Maria, unul dintre cele mai de seamă personaje feminine din istoria noastră. În colecția Alinei Bradu am găsit o rochie și o maramă cu motive grafice românești, asemănătoare celor pe care le purta Regina, iar ca accesoriu am ales o geantă de mici dimensiuni, cu un design prețios, semnată de Laura Olaru. 

Dacă am reușit să te fac puțin să visezi, vino în magazin și caută-ți propria inspirație printre creațiile designerilor români. Partenerii noștri în acest proiect sunt București Mall Vitan și Mastercard.

Foto: arhiva personală

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…