Andreea Leta ∙ August 21, 2020 ∙ 3 min read

Așa cum bine știi deja, A list Designers boutique s-a redeschis weekendul trecut. Prima săptămână a decurs cum se poate mai bine, așa că entuziasmul nostru crește cu fiecare zi în care designerii români înregistrează succes. Dacă nu ai apucat încă să ne vizitezi, iată câteva motive care s-ar putea să te mobilizeze să faci un drum până aici. 

A list Designers boutique, proiectul pe care îl îndrăgim atât de tare, își propune, în primul rând, să îi aducă în lumina reflectoarelor pe acei designeri români care muncesc necontenit în ateliere lor, punându-și creativitatea la bătaie nonstop. Colecțiile de sezon sau piesele permanente te așteaptă la standul fiecărui designer, unde s-ar putea să ai plăcerea să fii consiliată chiar de persoana care semnează piesele. Dacă pe unii dintre designeri îi cunoști deja, cu siguranță că vei avea ocazia să descoperi mulți alții printre colecțiile cărora vei găsi acea rochie pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna sau acel statement care îți completează perfect garderoba. Pentru că ai de unde alege, indiferent de stilul personal. 

Spațiul pe care București Mall Vitan l-a pus la bătaie pentru acest proiect în care ne sunt alături și partenerii de la Mastercard, fără a le percepe designerilor români taxe de chirie, adăpostește nu doar munca acestora, ci și a croitoreselor din fiecare atelier, fără de care minunea nu ar fi posibilă. Astfel, susținând designerii români, susții totodată și unul dintre cele mai vechi meșteșuguri, pentru care România este cunoscută în lumea întreagă. Iar dacă Louis Vuitton, Moncler sau Red Valentino se lasă pe mâna maeștrilor români, de ce nu ai purta cu mândrie o etichetă cu un nume familiar? Materialele, cusăturile și croiurile te vor surprinde plăcut, fie că vorbim despre garderoba feminină, cea a copiilor sau ale celor mai funky colecții de marochinărie, purtate la săptămânile modei internaționale de influenceri sau personalități din moda românească și nu numai.

Probabil că ai citit numeroase articole despre cât de importantă este acum producția românească și cât de important este, de fapt, să o susținem. Astfel, încurajând creațiile designerilor români, ajutăm și economia locală. 

A list Desginers boutique te așteaptă în fiecare zi între orele 10-22. Până pe 31 octombrie îi vei găsi aici pe Laura Olaru, Catch Michelle, Kinga Varga, Izabela Mandoiu, NININA, Nighters, Baden11, GNA, Dana Dinu, acob á porter, Lia Fia, Alina Bradu, Liudmila Storojuc, Georgette, Miss Mary A Little, Luviane Atelier de Parfumerie, Naiv Clothing, Chicineta, Kill’Em With Style, Aer Wear, apoi o nouă serie de designeri este pregătită să te întâmpine într-unul dintre cele mai mari spații dedicate creației românești. 

Așadar, nu mai sta pe gânduri și vino în vizită. Îți spunem doar că printre micile surprize de la A list Designers boutique se află și câteva piese extrem de speciale, cum ar fi inele sau pandantive în care poți ascunde parfumuri sau piese deco de care te vei îndrăgosti iremediabil, deci pregătește-te, de la noi sigur nu pleci cu mâna goală!

Iar dacă ai nevoie de puțină inspirație de shopping, fii cu ochii pe noi pentru că suntem aici cu cele mai cool tendințe de sezon și cu multe idei de styling!

Alături de noi sunt partenerii de la București Mall Vitan și Mastercard.

Foto: PR

Related Posts

Cel mai frumos Crăciun e acum

Cine spune că nu îi place să primească de Crăciun cadouri sau Crăciunul, în general,– cu excepția lui…

Antreprenoriat la feminin, la prima ediție

A List Magazine a fost alături de Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection și de Andra Pintican – fondatoarea…

Cele mai spectaculoase apariții de la British Fashion Awards 2022

O mulțime de vedete au luat parte la gala British Fashion Awards 2022, care a avut loc la…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

C&A x Alist Magazine: Ne vedem la shopping în weekend!

Suntem din ce în ce mai aproape de unul dintre cele mai frumoase ale anului, așa că pregătirile…

Chanel aniversează 90 de ani de creație de bijuterii prin lansarea cărții– Chanel Haute Joaillerie

Casa de modă Chanel lansează un volum în cinstea aniversării a 90 de ani de cand Coco Chanel…

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…