Andreea Leta ∙ December 27, 2021 ∙ 4 min read

Câteva poze de red carpet ne-au inspirat pentru cele mai senzuale ținute pentru noapte de Revelion. În shopurile online ale unor branduri locale am găsit 6 piese care, cu siguranță, vor face deliciul petrecerii după ce le vei adapta propriului stil. 

Pentru unele femei, trecerea dintre ani e un motiv de mari superstiții vestimentare. Grija pe care acestea o acordă outfitului de Revelion va influența următorul an, așa că niciun detaliu nu trebuie să le scape. Pentru altele, pur și simplu, este un alt motiv de a se îmbrăca spectaculos. În oricare categorie te regăsești, un lucru e cert: e o noapte importantă pe care e bine să o petreci cât mai stylish! Am investigat puțin cazul de anul acesta și am găsit 6 rochii în atelierele designerilor români, ce îți vor pune în valoare feminitatea, dar mai ales senzualitatea. 

Prima care ne-a atras atenția a fost o creație semnată OMRA Design. Unul dintre cele mai rafinate branduri românești are în colecțiile sale piese speciale, cum ar fi rochia mini cu pene. Cine poate rezista unui dans diafan al celui mai sensibil material din lume? Așa că fii lebăda neagră măcar pentru o seară. Poți opta și pentru varianta 30s cu franjuri, de la Ellida Toma, care creează o frenezie a stilului în mișcare. Nu uita să porți o pereche de pantofi sofisticați, dar confortabili. 

Negrul rămâne nedetronabil la capitolul eleganță. Poți miza pe o piesă de inspirație 80s, cum este rochia Parlor, sau pe una ultra glam, cu o trenă lungă, semnată M Marquise

Pentru cele care își doresc un look baby doll, LU:NE at Midnight are varianta perfectă, cu mici volane romantice, iar pentru cele care preferă o variantă ceva mai clasică ATU Body Couture semnează una dintre preferatele noastre, în nuanța rujului pe care ar trebui să îl porți în această noapte. 

Nu uita să porți ceva roșu. Urmărește-ne în continuare pentru că avem cele mai sexy idei pentru a începe anul următor într-o manieră fierbinte!

Foto: PR

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…