Câteva poze de red carpet ne-au inspirat pentru cele mai senzuale ținute pentru noapte de Revelion. În shopurile online ale unor branduri locale am găsit 6 piese care, cu siguranță, vor face deliciul petrecerii după ce le vei adapta propriului stil. 

Pentru unele femei, trecerea dintre ani e un motiv de mari superstiții vestimentare. Grija pe care acestea o acordă outfitului de Revelion va influența următorul an, așa că niciun detaliu nu trebuie să le scape. Pentru altele, pur și simplu, este un alt motiv de a se îmbrăca spectaculos. În oricare categorie te regăsești, un lucru e cert: e o noapte importantă pe care e bine să o petreci cât mai stylish! Am investigat puțin cazul de anul acesta și am găsit 6 rochii în atelierele designerilor români, ce îți vor pune în valoare feminitatea, dar mai ales senzualitatea. 

Prima care ne-a atras atenția a fost o creație semnată OMRA Design. Unul dintre cele mai rafinate branduri românești are în colecțiile sale piese speciale, cum ar fi rochia mini cu pene. Cine poate rezista unui dans diafan al celui mai sensibil material din lume? Așa că fii lebăda neagră măcar pentru o seară. Poți opta și pentru varianta 30s cu franjuri, de la Ellida Toma, care creează o frenezie a stilului în mișcare. Nu uita să porți o pereche de pantofi sofisticați, dar confortabili. 

Negrul rămâne nedetronabil la capitolul eleganță. Poți miza pe o piesă de inspirație 80s, cum este rochia Parlor, sau pe una ultra glam, cu o trenă lungă, semnată M Marquise

Pentru cele care își doresc un look baby doll, LU:NE at Midnight are varianta perfectă, cu mici volane romantice, iar pentru cele care preferă o variantă ceva mai clasică ATU Body Couture semnează una dintre preferatele noastre, în nuanța rujului pe care ar trebui să îl porți în această noapte. 

Nu uita să porți ceva roșu. Urmărește-ne în continuare pentru că avem cele mai sexy idei pentru a începe anul următor într-o manieră fierbinte!

Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts