Andreea Leta ∙ February 11, 2022 ∙ 4 min read

Ne-am obișnuit ca Valentine’s Day să fie o sărbătoare plină de culoare, de inimioare și de gesturi frumoase, dar ușor ostentative. Ce-ar fi ca anul acesta să mizezi pe subtilitate? 

Pentru că peste o săptămână avem iar parte de cea mai dulce zi din an, ne-am gândit să transformăm sărbătoarea inimioarelor, a baloanelor și a tuturor lucrurilor roz, într-una a pasiunii adevărate, generată de mister, de feminitate și de accesorii și piese stilate, surprinzătoare, pe care să le incluzi cu grație în lookul tău dedicat Valentine’s Day. Ne-am inspirat din creațiile unor branduri românești dedicate senzualității feminine, de unde am împrumutat ideile pe care ți le prezentăm astăzi. 

În primul rând, anul acesta bazează-te pe naturalețe dacă vrei să-i faci partenerului o surpriză. Ideea noastră este aceea ce a insera subtil în ținuta ta, piese care îi vor capta toată atenția odată ce observă micile detalii care fac diferența. Astfel, prima noastră sugestie este o pereche de cizme-hibrid, care urmăresc perfect linia corpului asemenea unei pereche de ciorapi cu portjartier, punând în evidență gleznele și feminitatea piciorului, prin tocul înalt subțire. O astfel de pereche invită privitorul la cele mai aprinse idei legate de trupul tău, așa că nu ezita să le porți cu o rochie midi și cu o atitudine încrezătoare. Marchează-ți talia cu o curea-corset, extrem de stylish. O poți include într-un look cu linii masculine, creând un contrast sexy, imabatabil.

Unii sunt de păerere că ochii și mintea sunt mai atrăgătoare decât trupul, astfel că după ce ți-ai cucerit „victima”, surprinde-o cu un deux pieces de lenjerie intimă inedită, neagră sau roșie, din diverse texturi, lucioase, catifelate, satinate sau din dantelă. 

Dacă ai curaj, poartă în loc de cămașă sau de top un corset cu barete multiple pe sub un sacou, ca să te asigură că persoana din fața ta nu mai are ochi decât pentru tine. Poți insera în ținută o pereche de nipplets, asemănători celor folosiți de Dita Von Teese în lookurile ei de show. Nu uita de machiaj. Rujul roșu este încă cel mai senzual truc, alături de un eyeliner negru. 

Foto: PR; Cover: Murmur

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…