Andreea Leta ∙ December 24, 2021 ∙ 9 min read

Știm că de abia aștepți să te odihnești și să te deconectezi, însă, dacă ai totuși puțin timp de scroll în social media sau pe net, ne-am gândit la 6 muze stilate care să te inspire în alegerile vestimentare și nu numai, în această vacanță. Boemie, eleganță și joie de vivre – iată despre cine este vorba. 

Vorbim întotdeauna despre celebritățile internaționale, însă astăzi avem o selecție cu adevărat specială. Am ales 6 muze prezente și în social media, care ne inspiră întotdeauna atunci când vine vorba de alegeri vestimentare, dar și în multe alte domenii. 6 stiluri diferite, ale unor femei care au pus frumusețea pe primul loc – ți-am stârnit un pic curiozitatea? 

Nicole Richie

Fiica adoptivă a celebrului interpret Lionel Richie, Nicole (40) a pornit în sfera publică cu stângul, drept partenera de petreceri nu tocmai onorabile a lui Paris Hilton. Însă odată ce a înțeles că banii nu aduc fericirea la nesfârșit, Richie s-a schimbat la 180 de grade, devenind una dintre marile muze de stil ale Hollywoodului. În prezent este mamă, designer de bijuterii (House of Harlow 1960), un antreprenor de succes care susține micile business-uri sustenabile, activit și filantrop. Nicio apariție a sa nu dezamăgește, fiind întotdeauna extrem de atentă la fiecare detaliu, chiar și atunci când prezintă un cadru din viața ei de zi cu zi, nemachiată, relaxată, în curtea plină de găini a casei sale. Nicole Richie este sinonimul imaginii Boho Chic din anii 2000, stil pe care îl aduce în prezent într-o manieră extrem de sofisticată. 

Caroline Vreeland 

Strănepoata uneia dintre cele mai importante femei din industria modei, Diana Vreeland, Caroline (34) este o prezență aparte în această sferă și în social media. Înainte să intri pe contul ei, pregătește un restaurant de pizza și paste cu livrare foarte rapidă, Caroline are o mică obsesie pentru bucătăria italienească, pe care o savurează în cea mai senzuală manieră posibilă. Iar ăsta nu este singurul lucru sexy pe care îl face. Cu toate că adoră carbohidrații, Caroline este model. Un model atipic ar spune unii, datorită bustului extrem de generos pe care adoră să-l pună în evidență prin ținutele sale. Caroline are o voce superbă, pe care o poți asculta în albumele sale muzicale, militează pentru drepturile femeilor și urmează să devină mamă. Hottest mama, mai exact!

Florence Welch

Este puțin probabil să nu fi ascultat măcar o piesă Florence and the Machine, cu vocea inconfundabilă a artistei care îți trezește fiecare celulă prin timbrul electrizant, cu o extrem de mare încărcătură emoțională. Iar toată această emoție este transpusă în fiecare gest al lui Florence Welch (35), de la stilul vestimentar, la pasiunea pentru poezie sau pentru mici crochiuri simbolice pe care le face. Părul roșcat, dansul unic din timpul concertelor, tatuajele și aerul Woodstock ce o însoțește permanent, o transformă într-una dintre cele mai fascinante figuri contemporane, care are grijă să ne transpună întotdeauna în timpurile în care lumea părea un loc mai liniștit. Totul marcat de printuri florale, de voaluri, de bijuterii vintaje și de pantofi cu platformă. 

Sabine Getty

Sabine Getty (37) este un editor de succes al revistei Tatler, designer de bijuterii, antreprenor, mamă și soție. Numele Getty îți trezește sigur ceva suspiciuni și ai dreptate; soțul lui Sabine este chiar nepotul marelui Sir Paul Getty, fiul marelui John Paul Getty, fondatorul Getty Oil Company și unul dintre cei mai importanți colecționari de artă ai lumii. Sabine Getty ne-a atras atenția acum câțiva ani prin lookurile sale de un rafinament desăvârșit și prin bijuteriile sale prețioase. Fiecare apariție a sa este o declarație de stil pe care merită să o iei în calcul atunci când ai nevoie de o sursă de inspirație.

Caroline de Maigret 

Unul dintre cele mai de succes modele ale tuturor timpurilor, Caroline de Maigret (46) este una dintre figurile care ne inspiră la fiecare apariție, grație stilului extrem de natural și effortlessly chic, caracterizat de un bun gust sofisticat, care nu presupune niciun artificiu. Majoritatea ținutelor sale au un iz 70s, în acord cu muzica sa. Este mamă, muzician, model și socialite, obișnuită cu un statut privilegiat încă din copilărie, fiind fiica deputatului Bertrand de Maigret și a campioanei la înot Isabelle Poniatowski. Tocmai acest lucru o face să pară o ființă lipsită de lucruri ostentative, asta fiind una dintre lecțiile principale pe care le putem învăța de la ea. 

Lyn Slater

Cunoscută drept Icon Accidental, Lyn Slater (65) a devenit celebră grație stilului său personal observat destul de întâmplător. Este profesor și social worker, iar de la vârsta de 61 și influencer. Are sute de mii de fani care adoră să îi vadă ținutele și proiectele personale. Important este că Lyn nu se teme de schimbări și ne demonstrează în fiecare zi că vârsta chiar este doar o cifră!

Foto: Hepta

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…