Andreea Leta ∙ December 24, 2021 ∙ 9 min read

Știm că de abia aștepți să te odihnești și să te deconectezi, însă, dacă ai totuși puțin timp de scroll în social media sau pe net, ne-am gândit la 6 muze stilate care să te inspire în alegerile vestimentare și nu numai, în această vacanță. Boemie, eleganță și joie de vivre – iată despre cine este vorba. 

Vorbim întotdeauna despre celebritățile internaționale, însă astăzi avem o selecție cu adevărat specială. Am ales 6 muze prezente și în social media, care ne inspiră întotdeauna atunci când vine vorba de alegeri vestimentare, dar și în multe alte domenii. 6 stiluri diferite, ale unor femei care au pus frumusețea pe primul loc – ți-am stârnit un pic curiozitatea? 

Nicole Richie

Fiica adoptivă a celebrului interpret Lionel Richie, Nicole (40) a pornit în sfera publică cu stângul, drept partenera de petreceri nu tocmai onorabile a lui Paris Hilton. Însă odată ce a înțeles că banii nu aduc fericirea la nesfârșit, Richie s-a schimbat la 180 de grade, devenind una dintre marile muze de stil ale Hollywoodului. În prezent este mamă, designer de bijuterii (House of Harlow 1960), un antreprenor de succes care susține micile business-uri sustenabile, activit și filantrop. Nicio apariție a sa nu dezamăgește, fiind întotdeauna extrem de atentă la fiecare detaliu, chiar și atunci când prezintă un cadru din viața ei de zi cu zi, nemachiată, relaxată, în curtea plină de găini a casei sale. Nicole Richie este sinonimul imaginii Boho Chic din anii 2000, stil pe care îl aduce în prezent într-o manieră extrem de sofisticată. 

Caroline Vreeland 

Strănepoata uneia dintre cele mai importante femei din industria modei, Diana Vreeland, Caroline (34) este o prezență aparte în această sferă și în social media. Înainte să intri pe contul ei, pregătește un restaurant de pizza și paste cu livrare foarte rapidă, Caroline are o mică obsesie pentru bucătăria italienească, pe care o savurează în cea mai senzuală manieră posibilă. Iar ăsta nu este singurul lucru sexy pe care îl face. Cu toate că adoră carbohidrații, Caroline este model. Un model atipic ar spune unii, datorită bustului extrem de generos pe care adoră să-l pună în evidență prin ținutele sale. Caroline are o voce superbă, pe care o poți asculta în albumele sale muzicale, militează pentru drepturile femeilor și urmează să devină mamă. Hottest mama, mai exact!

Florence Welch

Este puțin probabil să nu fi ascultat măcar o piesă Florence and the Machine, cu vocea inconfundabilă a artistei care îți trezește fiecare celulă prin timbrul electrizant, cu o extrem de mare încărcătură emoțională. Iar toată această emoție este transpusă în fiecare gest al lui Florence Welch (35), de la stilul vestimentar, la pasiunea pentru poezie sau pentru mici crochiuri simbolice pe care le face. Părul roșcat, dansul unic din timpul concertelor, tatuajele și aerul Woodstock ce o însoțește permanent, o transformă într-una dintre cele mai fascinante figuri contemporane, care are grijă să ne transpună întotdeauna în timpurile în care lumea părea un loc mai liniștit. Totul marcat de printuri florale, de voaluri, de bijuterii vintaje și de pantofi cu platformă. 

Sabine Getty

Sabine Getty (37) este un editor de succes al revistei Tatler, designer de bijuterii, antreprenor, mamă și soție. Numele Getty îți trezește sigur ceva suspiciuni și ai dreptate; soțul lui Sabine este chiar nepotul marelui Sir Paul Getty, fiul marelui John Paul Getty, fondatorul Getty Oil Company și unul dintre cei mai importanți colecționari de artă ai lumii. Sabine Getty ne-a atras atenția acum câțiva ani prin lookurile sale de un rafinament desăvârșit și prin bijuteriile sale prețioase. Fiecare apariție a sa este o declarație de stil pe care merită să o iei în calcul atunci când ai nevoie de o sursă de inspirație.

Caroline de Maigret 

Unul dintre cele mai de succes modele ale tuturor timpurilor, Caroline de Maigret (46) este una dintre figurile care ne inspiră la fiecare apariție, grație stilului extrem de natural și effortlessly chic, caracterizat de un bun gust sofisticat, care nu presupune niciun artificiu. Majoritatea ținutelor sale au un iz 70s, în acord cu muzica sa. Este mamă, muzician, model și socialite, obișnuită cu un statut privilegiat încă din copilărie, fiind fiica deputatului Bertrand de Maigret și a campioanei la înot Isabelle Poniatowski. Tocmai acest lucru o face să pară o ființă lipsită de lucruri ostentative, asta fiind una dintre lecțiile principale pe care le putem învăța de la ea. 

Lyn Slater

Cunoscută drept Icon Accidental, Lyn Slater (65) a devenit celebră grație stilului său personal observat destul de întâmplător. Este profesor și social worker, iar de la vârsta de 61 și influencer. Are sute de mii de fani care adoră să îi vadă ținutele și proiectele personale. Important este că Lyn nu se teme de schimbări și ne demonstrează în fiecare zi că vârsta chiar este doar o cifră!

Foto: Hepta

Related Posts

Chanel aniversează 90 de ani de creație de bijuterii prin lansarea cărții– Chanel Haute Joaillerie

Casa de modă Chanel lansează un volum în cinstea aniversării a 90 de ani de cand Coco Chanel…

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…

Style icon: Sydney Sweeney, actrița votată femeia anului

Aleasă de mai multe publicații internaționale drept unul dintre starurile de top ale tinerei generații, Sydney Sweeney, pe…

Campaniile controversate, anulate de critica din social media sau…?

La începutul acestei săptămâni, Balenciaga a lansat una dintre cele mai controversate campanii create vreodată în lumea modei,…

Alessandro Michele pleacă de la Gucci după 7 ani

Vestea zilei în lumea modei vine prin cofirmarea unui zvon care făcea înconjurul rețelelor de socializare în ultimele…

Love the future again: în premieră, colecția C&A primăvară/vară 2023

Culori intense și tonuri de bej, materiale naturale, croieli interesante și un vibe de bună dispoziție, cu un…

Pantofii de Cenușăreasă există și sunt creați de Disney

Basmele devin realitate. Cel puțin în sfera de fashion, deoarece pantofii Cenușăresei capătă contur și în realitate și…