Nicoleta Nicolae ∙ December 11, 2023 ∙ 3 min read

Cel mai important eveniment de modă al anului în România a avut loc joi, 7 decembrie 2023, atunci când binecunoscutul brand italian Ermanno Scervino a prezentat colecția sa Primăvară-Vară 2024, în prezența lui Toni Scervino, unul dintre cei doi fondatori ai mărcii. Cu această ocazie, boutique-ul Ermanno Scervino din România, situat în galeria The Grand Avenue, de la parterul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a celebrat doisprezece ani de prezență în țara noastră. 

Ținutele care au fost prezentate publicului din România fac parte din colecția Primăvară-Vară 2024, intitulată “One of a Kind”, dezvăluită, în premieră, la finalul lunii septembrie, în timpul Milan Fashion Week. În esență, colecția este un omagiu adus artei și a măiestriei. Fiecare piesă emană pasiunea incontestabilă a mărcii pentru a crea articole de îmbrăcăminte care amplifică delicatețea celor care le poartă. Ermanno Scervino valorifică frumusețea femeii, învăluindu-le în broderii rafinate și țesături prețioase, creând siluete atrăgătoare care reflectă dragostea pentru feminitatea grațioasă și cultul pentru măiestria artizanală.

“A fost o onoare să prezentăm colecția noastră de vară, aici, la București. Prin aceasta, am dorit să transmitem pasiunea pe care o adăugăm fiecărei creații care poartă semnătura Ermanno Scervino, o adevărată expresie a frumuseții și a conceptului Made in Italy”, spune Toni Scervino, Cofondator Ermanno Scervino.

Show-ul Ermanno Scervino de la București a fost un succes, îndeplinind toate normele de valoare organizatorică și estetică specifice marilor evenimente din lumea internațională a modei. Defilarea ținutelor a fost precedată de un clip video cu un interviu realizat de Alin Gălățescu, amfitrionul serii, la Florența, împreună cu Ermanno Daelli, celălalt fondator al mărcii italiene. 

Evenimentul de modă a fost urmat de o recepție organizată în boutique-ul Ermanno Scervino și în galeria The Grand Avenue, acolo unde invitații – clienți ai mărcii, jurnaliști, stiliști și persoane publice – s-au bucurat de prezenta lui Toni Scervino, alături de care au discutat despre noile creații ale casei de modă și despre tendințele sezonului următor.

Alături de modele consacrate care au defilat pe podium s-au aflat și câteva persoane publice care au impresionat audiența prin prezența lor. Printre acestea s-au numărat Ioana Casetti, Carmina Cotfas, Laura Dragomir, Ana Maria Pop, Loredana Salanță sau Dana Săvuică. În public, în calitate de invitați, s-au aflat Maria Andrei, Cristian Brancu, Alexandra Calafețeanu, Gina Chirilă, Cristina Cioran, Livia Dilă, Octavia Geamănu, Adina Halas, Andreea Marin, Carmen Negoiță, Simona Pătruleasa, Alina Sorescu și Simona Țăranu. 

Exclusivistul brand Ermanno Scervino este prezent în România, în sistem franciză, din decembrie 2011 și, începând cu toamna acestui an, magazinul prin care operează în țara noastră a intrat în portofoliul grupului de companii Terminal of Fashion, care deține mai multe francize internaționale, prin intermediul unor boutique-uri monobrand sau multibrand din cadrul galeriei The Grand Avenue, precum și platforma de luxury shopping www.toff.ro, acolo unde a fost difuzată, în regim de streaming live, întreaga prezentare de modă din seara de 7 decembrie 2023. 

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…