Fashion de acasă: Ținute pentru sport în sufragerie

Să faci sport este atât plăcut, cât și foarte sănătos. Dacă, pe lângă astea, și masa de Paște te motivează să începi chiar de azi, iată ideile noastre de ținute pentru 3 tipuri de mișcare:

Unul dintre beneficiile statului acasă este că poți, în sfârșit, să ai mai multă grijă de tine. Și, cum spune o vorbă, mens sana in corpore sano, să faci sport nu poate fi decât o activitate atât plăcută, chiar fun, cât și foarte sănătoasă. Psihologii recomandă activitatea fizică în izolare, așa că, din fericire, găsești pe toate canalele programe de workout pe diferite nivele de dificultate, pentru diferite tipuri de sport. Și cum nici acțiunea asta nu poate fi făcută așa, oricum, iată ce idei de ținute avem, inspirate de 3 tipuri de mișcare, pe care să le pui în aplicare în intimitatea sufrageriei tale chiar de astăzi: 

Pilates

Inel pilates Decathlon; Pantofi sport GRYXX, Tezyo; Tricou Oysho; Boxeri Victoria’s Secret

Unul dintre cele mai feminine tipuri de workout, într-un antrenament complet, pilates lucrează mai toate grupele de mușchi, te ajută să îți dezvolți echilibrul, postura și, nu în ultimul rând, fiind destul de solicitant, în timp, îți remodelează corpul într-o manieră spectaculoasă! Trebuie doar să ai răbdare și să fii perseverentă! Așadar, pentru pilates, echipamentul trebuie să îți permită mobilitate și, foarte important, pe cât posibil, optează pentru materiale cât mai naturale, fine și cât mai plăcute. Fii pregătită să transpiri un pic! Dacă asta îți creează un mic discomfort, chiar dacă ești acasă, optează pentru piese albe sau negre, pentru a-ți păstra imaginea intactă!

Yoga 

Bustieră Victoria’s Secret; Saltea yoga Domyos, Decathlon; Colanți Oysho; Recipient pentru apă S’Well, amara.com

Sunt deja bine cunoscute efectele terapeutice ale practicilor yoga, însă, în funcție de tipul pe care îl alegi, poate fi și o provocare pentru musculatură, una destul de mare chiar! Însă dacă te motivează silueta celor care practică yoga cu regularitate, nu ai decât să începi incursiunea în această călătorie. În afară de bagajul motivațional, cum spuneam, nu ai nevoie decât de o pereche de colanți și de o bustieră. Optează pentru nuanțe care să îți inspire prospețime, vitalitate și energie, cum ar fi verdele, dar și pentru nuanțe care să te ducă la relaxarea legendară care însoțește practica yoga. Rozul prăfuit își va face treaba în acest sens. 

Balet

Fustă Sansha; Jambiere Domyos, Decathlon; Body Nalu Underwear; Accesoriu de păr Meli Meli

Ai visat vreodată să fii balerină? Acum este momentul! Mai degrabă artă decât sport, baletul este poate unul dintre cele mai solicitante tipuri de mișcare, întrucât exercițiile de încălzire te vor face să simți toți acei mușchi pe care nu i-ai băgat în seamă sau de care, pur și simplu, ai uitat că există. Ți se pare ușor? Repetă fiecare exercițiu de câte 8-10 ori și vei înțelege exact despre ce este vorba. Avantajul baletului este, desigur, postura impecabilă, dar și stretchingul de care corpul tău are atâta nevoie. În alegerea echipamentului, inspiră-te din costumul clasic de antrenament, care constă, desigur, într-un body care să îți permită flexibilitatea, o fustă diafană din voal, care te obligă să fii grațioasă, o pereche de jambiere pentru protecția ligamentelor și o pereche de balerini sau flexibili. Rozul este nuanța asociată baletului, așa că mizează pe un astfel de pastel pentru un plus de delicatețe. 

  • Toate produsele din articol pot fi achiziționate de pe shopul online al fiecărui brand.

Foto: PR