E oficial! Are loc o continuare a serialului ”Friends”!

continuare friends

Friends”, unul dintre cele mai urmărite seriale, care a rulat între 1994 și 2004, va avea parte de o continuare ce va fi difuzată de noul canal de streaming HBO Max, în luna mai.

Chiar dacă zvonurile unei eventuale continuări circulau de ceva timp, acestea erau constant infirmate de foștii membrii ai distribuției Friends. Iată, că până la urmă, fanii celor mai îndrăgite personaje din istoria televiziunii se vor bucura de încă un episod special cu Ross, Monica, Chandler, Phoebe, Joey și Rachel, interpretați de David Schwimmer, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow și Jennifer Aniston.

Se pare că cei șase actori vor primi pentru episodul special Friends între 2,25 și 2,5 milioane de persoană, relatează Wall Street Journal.

Reuniunea Friends este una organizată ca la carte, cu aceeiași producători care au lucrat la acest serial timp de 10 ani și care l-au transformat într-unul dintre cele mai urmărite programe de televizune – David Crane și Martha Kauffman, iar filmările episodului de reuniune vor avea loc în același studio în care s-au filmat timp de zece ani cele zece sezoane ale serialului – în Burbank.

Ca un preambul al difuzării episodului special cu reuniunea Friends, HBO Max va rula și toate sezoanele serialului, pentru un refresh al aventurilor new-yorkeze trăite de îndrăgitele personaje. Noul canal de streaming a plătit către compania de producție Warner Bros pentru drepturile de difuzare timp de cinci ani ale serialului suma de 425 de milioane de dolari.

View this post on Instagram

It’s happening… ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

;

Câțiva dintre cei șase membri ai distribuției Friends au publicat vestea reuniunii pe conturile lor de social-media. Matthew Perry și Jennifer Aniston au publicat aceeași fotografie cu toți cei șase, cu aceeași mențiune: ”Se întâmplă…” , iar Matt LeBlanc a publicat, la rândul său, o fotografie de la filmările de acum 10 ani ale serialului.

Noua nu ne rămâne decât să numărăm zilele până la difuzarea noului spisod Friends.

Categorii Lifestyle