Dragostea nu are culoare – Cupluri mixte la Hollywood

cupluri mixte hollywood

Dragostea nu are vârstă și nici culoare. Dovada o constituie cuplurile enumerate mai jos, care arată că doi oameni sunt uniți de aceleași valori în viață, și nu de moștenirea genetică, de religie sau de naționalitate.

Iată care sunt cele mai charismatice cupluri mixte de la Hollywood!

Ellen Pompeo și Chris Ivery

ellen pompeo

Protagonista din Grey’s Anatomy, Ellen Pompeo (50 de ani), este căsătorită cu Chris Ivery (53 de ani), producător muzical, din 2007, și au împreună trei copii: Stella, 10 ani, Sienna, 5 ani și Eli, 2 ani. Întâlnirea celor doi nu a fost deloc glamouroasă – s-a produs în 2003, la un aprozar din Los Angeles și, timp de șase luni, au fost prieteni, până să se înfiripe o legătură amoroasă.

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan

mark zuckerberg

Unul dintre cei mai tineri miliaradri ai lumii și co-fondatorul Facebook și-a cunoscut viitoarea soție la Harvard, unde studiau amândoi. Mark Zuckerberg și Priscilla Chan, de origine chineză, s-au căsătorit în 2012, în curtea casei lor și acum sunt părinții a două fetițe – Max, născută în 2015 și August, născută în 2017.

Doutzen Kroes și Sunnery James

doutzen kroes

Top modelul Victoria’s Secret, de origine olandeză, este căsătorită cu DJ-ul de succes de succes Sunnery James, originar din Surinam. Doutzen Kroes și Sunnery James s-au căsătorit în 2010 și au doi copii – Phyllon Joy Gorre (7 ani) și Mae Gorre (3 ani).

Serena Williams și Alexis Ohanian

serena williams alexis

Fondatorul Reddit (37 de ani) formează unul dintre cele mai trainice cupluri cu tenismena americană Serena Williams. Cei doi au împreună o fetiță, Alexis Olympia (3 ani). Relația celor doi a început în 2015, la Roma, înaintea primul meci al openului italian. Totuși, prima lor interacțiune nu a fost deloc una romantică, din contră. Serena nu agrea deloc persoana lui Ohanian, dar acesta nu s-a dat bătut și a insistat până când a cucerit-o pe ampioana de tenis.

Zoe Saldana și Marco Perego Saldana

zoe saldana

Actrița Zoe Saldana are descendență dominicană și afro-americană și este căsătorită cu regizorul și producătorul de film italian Marco Perego din 2013, cu care are trei fii – Zen, 4 ani și gemenii de doi ani Cy și Bowie, crescuți în spiritul neutralității de gen, potrivit părinților lor.

Zoe Saldana nu s-a sfiit să-și declare iritarea față de insistența jurnaliștilor care o intervievau mereu despre de diferența de rasă dintre ea și soțul ei, care îi poartă numele, și a spus că și-ar dori să trăiască într-o lume în care are importanță sufletul omului și felul în care fiecare individ își aduce aportul la o lume mai bună și nu felul în care arată.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle