Dragoș Moldovan, câștigător Vocea României: ”Norocul este cel pe care ni-l facem noi”

Dragoș Moldovan

Câștigătorul celei mai recente ediții Vocea României, Dragoș Moldovan, povestește despre lucrurile care nu s-au văzut la televizor în timpul competiției muzicale și ne spune în ce are de gând să investească premiul. Concurentul lui Tudor Chirilă are o poveste de viață impresionantă: la puțin timp după ce și-a luat permisul auto, Dragoș Moldovan a suferit un grav accident de mașină, în urma căruia a supraviețuit în mod miraculos, iar după recuperare și-a luat viața de la capăt. Studiază muzica și cântă în mai multe trupe, iar încă de la intrarea lui în concurs i-a convins pe toți cei patru antrenori de la Vocea României să-și întoarcă scaunele. 

 

Dragoș, care a fost primul tău gând imediat ce ai câștigat Vocea României?

Imediat după ce am câștigat Vocea României, primul gând a fost…”Wow…s-a terminat…în sfârșit pot să dorm”. Glumesc, nu numai, doar că a fost o perioadă foarte lungă, cu multe repetiții și am simțit că puteam lua o pauză. Nu mi-a venit să cred că am câștigat și am avut nevoie de o zi, două, să realizez ce tocmai s-a întâmplat.

Cum ai simțit competiția, pe măsură ce înaintai? Ce nu s-a văzut la tv?

Am spus mereu asta, am venit la acest concurs să cânt, fără prea mari așteptări, a fost mult de muncă, mai ales de când au început semifinalele live și nu am avut timp să mă concentrez pe “concurență”. La TV nu s-au văzut repetițiile ! Durau de multe ori de dimineață, de pe la ora 8-9 până seara târziu, de multe ori ajungeam la hotel dupa ora 00:00.

Care a fost cel mai greu moment resimțit de tine din Vocea României?

Nu pot spune că a existat vreun moment “greu”, adică vreun moment anume. A fost multă oboseală care s-a adunat, treptat.

Dragoș Moldovan & Tudor Chirilă vocea romaniei

E ceva ce nu ai apucat/nu ai avut curaj să-l întrebi pe Tudor Chirilă, antrenorul tău, până acum?

Am avut ocazia să lucrez și să îl am ca profesor pe Tudor, lucru pentru care sunt foarte recunoscător și nu m-am gândit să îl intreb ceva anume deoarece el mereu ne-a dat multe sfaturi și ne-a spus multe lucruri.

Ești un norocos, mai ales daca ne referim la accidentul grav pe care l-ai suferit. Acum, la Vocea României, a mai fost vorba de noroc?

Cu siguranță a fost vorba și de noroc, dar sper eu…că a fost și vorba despre muncă. În anumite situații cred ca norocul este cel pe care ni-l facem noi. Dacă e să vorbim de accident, cu siguranță NU mi-am facut eu norocul, iar acolo, altcineva a avut grijă de mine și mi-a dat o a doua șansă.

Care e prespectiva ta asupra vieții după încercările pe care le-ai depășit?

Este simplu: să mă bucur cât mai mult de viață, de lucrurile mărunte, lucrurile pe care am noroc că le pot vedea, simți, trăi…etc. Mulți nu au acest privilegiu, din păcate.

Ce schimbă la tine acum faptul că ai trofeul Vocea României?

Cred că mă cunoaște mai multă lume și că îmi va fi mai simplu să aduc muzica mea în fața publicului mai larg.

Ce vei face cu muzica mai departe?

Muzica va continua și va rămâne pe primul plan în viața mea, lucrez cu trupele mele, pregătim piese, concerte etc.

Toata lumea te întreabă ce vei face cu premiul în bani. Ai avut timp să te gândești la asta?

Am avut timp să mă gândesc…și am decis să îi investesc în mine și în cariera mea muzicală.

În viitorul apropiat (și nu numai) vom auzi că Dragoș Moldovan…

Veți auzi că Dragoș Moldovan lansează piese și concertează în toate locurile posibile din România. Și de ce nu…poate și în afara României.

Foto: PRO TV

Categorii Lifestyle