Header-March-2019

Divorț în Familia Regală Britanică

autumn peter phillips

Cel mai mare nepot al Reginei Elizabeta a II-a, Peter Phillips, divorțează de soția lui, Autumn, după un mariaj de 12 ani.

Peter Phillips (42 de ani) este fiul Prințesei Anne, fiica cea mare a Reginei Elizabeta a II-a, și a anunțat că se desparte de soția lui, Autumn (41 de ani), după o căsnicie de 12 ani, din care au rezultat două fete, Savannah, 9 ani, și Isla, 7 ani.

oeter autumn phillips divort

Cei doi nu au anunțat motivele care au dus la despărțirea care survine după 17 ani de relație și 12 de mariaj. Fostul cuplu regal va împărți custodia celor două fetițe și va continua să locuiască tot în Gloucestershire, ca și până acum, spre binele copiilor. Autumn Phillips, născută Kelly, este de origine canadiană și, la momentul nunții, a trebuit să se covertească la protestantism de la religia romana-catolică pentru a putea deveni membru al familiei regale britanice, se pare că Autumn este una dintre preferatele Reginei, iar divorțul a întristat-o peste măsură pe Suverană, care a avut un an foarte complicat din punct de vedere personal – de la cazul Megxit, la problemele de ordin moral și numai ale fiului ei, Prințul Andrew.

Peter Phillips este consultant de marketing pentru Formula 1, iar Autumn este consultant de management și, t timp au fost căsătoriți, nu au avut obligații față de casa regală și nici titluri nobiliare.

Categorii Lifestyle