Dieta Sofiei Vergara, special concepută pentru afecțiunea de care suferă actrița

sofia vergara tiroida

Sofia Vergara (48 de ani) a suferit de cancer la tiroidă la doar 28 de ani, astfel că a ajuns să elimine chirurgical glanda care i-a pus viața în pericol. Din această cauză, vedeta e obligată să urmeze un stil de viață echilibrat, cu alimentație curată și cu sport, pentru a-și menține sănătatea la cote normale.

Hipotiroidia de care suferă și Sofia Vergara se manifestă prin câștig în greutate, piele uscată, probleme cu metabolismul, sensibilitate la frig și cu stări de oboseală. Sofia Vergara luptă zi de zi împotriva afecțiunii ei și s-a implicat în numeroase campanii de prevenție și tratare a acestei boli.

Actrița din Modern Family urmează cu disciplină dieta concepută pentru afecțiunea ei, dar regimul nu e unul foarte restrictiv. În plus, se și antrenează cu unul dintre cei mai cunoscuți instructori de fitness de la Hollywood, Gunnar Peterson, care îi monitorizează alimentația- compusă în mare parte din proteine, legume și fructe. Sofia Vergara are un regim alimentar sănătos cinci zile pe săptămână, iar în weekend își permite să se mai relaxeze puțin din acest punct de vedere.

Sofia Vergara nu și-a ascuns niciodată plăcerea pentru dulciuri, dar acestea sunt consumate în cantitate moderată.

Preparatele ei preferate sunt peștele și salatele proaspete, dar și mâncarea de proveniență orientală.

sofia vergara

După vacanțele în care consumă mai mult junk food și alcool decât de obicei, urmează o lună de regim sănăos, pentru recuperare.

Forma corpului Sofiei Vergara este endomorfă, adică are forme pline, naturale, ceea ce îi permite să câștige mușchi, dar și grăsime mai repede. Endomorfii au rezistență mai mare la efort, dar le poate veni greu câteodată să piardă în greutate, de aceea trebuie să țină sub control aportul de carbohidrați și să se axeze pe proteine.

Iată ce mănâncă Sofia Vergara într-o zi

  • Mic dejun: muesli făcut în casă, amestecat cu iaurt grecesc, semințe de chia, nuci, afine.
  • Prânz: Pește cu salată
  • Cină: sushi sau bucătărie libaneză și, din când în când, pizza, paste, friptură de vită.
  • Gustări: fructe, patiserie, ceai.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle