Dieta lui Amal Clooney – Mic dejun, prânz, cină – pregătite de bucătarul personal

amal clooney

Ce mănâncă Amal Clooney la cele trei mese ale zilei? Soția lui George Clooney și avocat pentru apărarea drepturilor omului, mama doi copii gemeni – nu știe să gătească, dar este foarte atentă la alimentația ei și a familiei ei și preferă mâncarea în stil mediteranean, preparată de bucătarul personal. 

Amal Clooney, soția lui George Clooney și avocat de prestigiu pentru apărarea drpturilor omului, are 42 de ani și este mama a doi gemeni de trei ani, Alexander și Ella. Amal și George Clooney locuiesc într-un conac impresionant din zona rurală a Angliei- Berkshire, în Sonning, localitate situată pe Tamisa. Cuplul face de aici ecscapade dese la reședința de la Lacul Como, din Italia, pe care actorul o are de mai mulți ani.

amal clooney

Amal și George Clooney sunt o prezență discretă și încearcă să ducă o viață cât mai apropiată de normal pentru niște celebritati de calibrul lor.

Amal este una dintre cele mai rafinate, dar și modeste prezențe și acest lucru se poate vedea din aparițiile dsale de-a lungul timpului, dar și din interviurile acordate presei, prin care ne lasă să observăm crâmpeie din viața de familie.

Amal Clooney are un regim de viață ordonat și acordă o importanță majoră alimentației, iar silueta ei este precum cea a unui model. Iată în ce constă alimentația zilnică a doamnei Clooney.

Mic dejun

Potrivit unui interviu acordat publicației Heat Magazine, Amal Clooney nu este adepta stilului englezesc în ceea ce privește prima masă a zilei și are alegeri atipice, dar foarte sănătoase. Aceasta mănâncă la micul dejun supă de alge de mare și un ou fiert și alege la majoritatea meselor alimente care compun dieta mediteraneană, bazată pe pește.

Prânz

La prânz, meniul constă de obicei din salate, spaghete cu chiftele de curcan, piept de pui cu sos de lămâie.

Cină

Pentru cină, bucătarul personal al familiei de șapte ani, chef Viviana Frizzi, gătește săptămânal pizza – iar preferata lui Amal și a lui George Clooney este pizza margherita cu rucola. Bucătarul gătește și mâncare indiană și libaneză, sushi și preparate italiene.

viviana frizzi

”Poate găti orice, inclusiv gnocchi de casă cu pesto, de mănânci până plângi!”, povestea George Clooney într-un interviu. ”Vivi gătește pentru noi aproape în fiecare seara, deoarece avem doi copii și nu putem merge la restaurant în fiecare zi. În plus, și prietenilor noștri le place să ia masa la noi și ar da oricând o masă la un restaurant din Como sau din Londra pentru ceva gătit de ea. Iar eu și cu Amal gătim foarte prost, e ca și cum ai învăța o balenă să zboare”, a adăugat actorul.

Între mese sau cu ocazia unui film urmărit la home-cinema-ul amenajat acasă, Amal ronțăie câte o bomboană sau popcorn.

Foto: Hepta, Unsplash, People

Categorii Lifestyle