Designerul Suzannah Crabb, ”arma secretă” a lui Kate Middleton și a altor fețe regale

kate middleton suzannah crabb

Au acces la cele mai mari case de modă, la cele mai exclusiviste creații și la cei mai căutați designeri, dar iată că membrele Familiei Regale Britanice (și nu numai) preferă sa se îmbrace, de cele mai multe ori, de la o creatoare de da tânără, discretă, care are un atelier ascuns pe o stradă din cartierul Marylebone, Londra.

Publicația Daily Mail prezintă un amplu reportaj despre Suzannah Crabb, creatoarea de modă preferată de Kate Middleton, de sora ei, Pippa, de Contesa de Wessex Sophie sau de actrițele britanice Hellen Mirren și Emilia Fox. Aceasta realizează ținute care se mulează perfect pe stilul conserevator, dar rafinat al membrelor Casei Regale, iar acestea dau mereu fuga la atelierul Suzannei când au nevoie de câte ținută elegantă, cu care să fure toate privirile.

Kate, Ducesa de Cambridge 

pippa suzannah crabb

Pippa Middleton – Matthews

Anul acesta, Kate, Ducesa de Cambridge, a purtat la Wimbledon o rochie albă, creată de Suzannah Crabb, cu care a atras toate privirile. De asemenea, Kate Middleton a puratat tot o rochie Suzannah Crabb când a realizat fotografiile la aniversarea de un an a Prințului George. Sora ei, Pippa, a purtat la botezul Prințului George, nepotul ei, tot o creație Crabb – o rochie-mantou crem. Sophie Wessex, una dintre nurorile Reginei, preferă pardesiele și rochiile vaporoase Crabb pentru diverse evenimente.

sophie wessex suzannah crabb

Sophie, Contesa de Wessex

suzannah crabb

suzannah crabb

suzannah crabb

Creații Suzannah Crabb

Rochiile Suzannei au ca inspirație mdoelele clasice ale anilor 40 și costă de la 1000 de lire în sus, dar membrele înaltei societăți britanice fac coadă la ușa ei pentru a-i cumpăra ținutele. Designerul britanic face doar haine unicat, pentru a nu exista riscul ca mai multe cliente să poarte aceeași ținută la un eveniment.

Foto: Hepta