Designeri care au fost făcuți celebri de Beyonce

beyonce designeri

Beyonce este regina indiscutabilă a muzicii și, implicit, a modei. Cu resurse infinite la dispoziție și cu o armată de stiliști, vedeta ar putea să poarte creațiile oricărui designer și-ar dori și chiar o face. Dar Beyonce încearcă să promoveze și nou-veniți pe scena modei sau designeri mai puțin cunoscuți, dar nu mai puțin talentați. Astfel, Beyonce a făcut cunoscută munca a zeci de designeri cu nume mai puțin sonore decât Thierry Mugler, Givenchy, Prada sau Gucci. Iată pleiada de designeri care au fost făcuți celebri de Beyonce.

Maxime Simoens

maxime simoens beyonce

Beyonce a purtat o rochie mov semnată Maxime Simoens pe coperta ediției de lux a albumului ei, ”4”. De asemenea, a mai purtat o creație de-a designerului în videoclipul din 2013 pentru piesa Mine, cântată cu Drake. Designerul francez a spus că Beyonce l-a ajutat să-și facă cunoscut universul.

Azzi&Osta

azzi&osta

La gala pre-Grammy din 2018, Beyonce a ales un look negru semnat de brandul originar din Beirut – Azzi&Osta. Mai târziu, designerii au creat o replică a rochiei pentru o licitație la care s-au strâns fonduri pentru combaterea COVID-19.

Ena Udemba

ena udemba

La momentul la care Beyonce a purta costumul semnat Ena Edemba la expoziția lui Swiss Beatz – Dreaweavers, creatoarea de modă își vindea piesele pe Ebay, sub numele de Ena Gancio. Aceasta a fost descoperită de stilista lui Beyonce și a fost rugată să creeze un look special pentru vedetă. De atunci, celebrități precum Iman au ales să colaboreze cu creatoarea de modă.

Lillian Afshar

beyonce

În urmă cu un an, Beyonce a postat o fotografie cu geanta IDA Bag creată de designerul din Dubai – Lillian Afshar. Imediat după aceea, creațiile lui Afshar au început să fie vândute pe siteuri de lux precum Net-a-Porter, FWRD și Shopbop.

Tongoro

tongoro beyonce

Brandul Tongoro a fost înființat de Sarah Diouf, originară din Dakar, Senegal. Beyonce a purtat mai multe creații semnate Tongoro, dar cea mai de impact a fost cea afșata în videoclipul Spirit, din soundtrack-ul Lion King. De când Beyonce a purtat piesele Tongoro, vânzările au explodat.

Marine Serre

marine serre

Beyonce a purtat pentru prima dată creațiile designerului francez Marine Serre la un meci NBA, în 2019, la doi ani după ce creatoarea câștigase premiul pentru Cel mai bun tânăr designer acordat de LVMH. Cel mai recent, Beyonce și echipa ei de dansatori au purtat creațiile Serre în videoclipurile de pe albumul Black Is King. La două zile după lansarea albumului, căutările pe internet după piesele semnate Marine Serre au crescut cu 426%.

Yousef Aljasmi

beyonce

Beyonce a purtat un corset negru semnat de Yousef Aljasmi în videclipul piesei Sorry și, astfel, a devenit prima celebritate internațională care a purtat în public o piesă aparținând creatorului de origine kuweitiană. De atunci, Aljasmi a mai colaborat cu Mariah Carey, Kendall și Kylie Jennerm Lady Gaga, Jennifer Lopez și cu Taylor Swift.

Wendy Nichol

wendy nichol beyonce

Wendy Nichol este un brand înființat în 2007, dar a cunoscut notorietata după ce Beyonce a purtat creațiile în videoclipul Drunk In Love din 2013 și în deschiderea albumului vizual Black Is King. Modelul rochiei purtate de Beyonce se vinde acum cu 3000 de dolari.

Foto: Instagram