Demi Moore, Naomi Campbell, Kate și Lila Moss – Apariții de impact la defilarea Fendi din cadrul Săptămânii Modei de la Paris

demi moore fendi

Săptămâna Modei de la Paris este în plină desfășurare, iar marile case de modă își prezintă colecțiile cu noi piese glamouroase, în ciuda pandemiei. Un show de impact a fost cel al casei Fendi, de la Palais Brongniart, care a adunat o mulțime de vedete la defilare, printre care Demi Moore,  Kate Moss și fiica ei, Lila, Naomi Campbell, Christy Turlington și fiul ei, James, dar și Bella Hadid sau Cara Delevingne.

Cea mai surprinzătoare apariție a fost cea a lui Demi Moore, care a afișat un look nou, nu foarte reușit, alterat de intervențiile estetice prea accentuate.

demi moore fendi

Imaginea afișată de actrița în vârstă de 58 de ani pare retușată la maximum de intervențiile plastice, cu pomeții foarte pronunțați, care o fac aproape de nerecunoscut. Vedeta a defilat într-un costum negru, de satin, cu croială de inspiratie victoriană, care i-a pus în valoare silueta impecabilă.

Demi Moore a fost cea care a deschis defilarea prin care Fendi își prezintă colecția de primăvară-vară 2021, creată de designerul Kim Jones și inspirată de cartea Virginiei Wolf, Orlando.

View this post on Instagram

A post shared by Fendi (@fendi)

După Moore, au urmat la defilare alte figuri marcante ale lumii modei, printre care Naomi Campbell, Bella Hadid, Cara Delevingne, Christy și James Turlington sau Kate și Lila Moss — în ținute vaporoase, în culori metalizate sau pastelate.

lila moss

Lila Moss 

După defilare, modelele au rămas spre a fi admirate îndeaproape de participanții la prezenetare în ”colivii” transparente de plexiglas, pentru a respecta normele de protecție impuse de pandemie.