Cum arată rutina de fitness a Adrianei Lima

adriana lima fitness

Supermodelul Adriana Lima vorbește despre felul în care se antrenează – ca fost model Victoria’s Secret, Adriana știe cel mai bine care sunt cele mai eficiente exerciții pentru a fi într-o formă de invidiat. Supermodelul de origine braziliană are 38 de ani și este mama a doi copii, dar arată la fel de fresh ca la începutul carierei. Iată cum își menține Adriana Lima silueta suplă.

adriana lima fitness

Perioada cea mai plină de provocări din viața mea în ceea ce privește silueta a fost cea de după fiecare naștere, când a trebuit să mă mobilizez să mă reapuc de sport. Corpul se schimbă dupa sarcină și trebuie să-ți iei un repaus pentru o durată mai lungă după naștere. Corpul cunoaște schimbări din punct de vedere hormonal, din punctul de vedere al structurii oaselor… În plus, trebuie să știi să-ți împarți timpul între sport și îngrijirea copilului, care devine prioritatea nr. 1.

adriana lima fitness

Practic box pentru relaxare. La box, trebuie să te concentrezi pe ce face adversarul tău, dar trebuie să te gândești, în același timp, și la ceea ce ai tu de făcut. Nu mai e loc pentru nimic altceva în mintea ta în acel moment, ceea ce e bine, înseamna că nu te mai gândești la chestiile care te stresează.

Pe lângă box, îmi mai place să merg la clase de dans-cardio și la hot Pilates.”

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle