Cum arată casa în care s-a mutat Madonna în perioada pandemiei

madonna casa

Madonna (62 de ani) s-a refugiat într-o casă din Beverly Hills alături de o parte din familia sa în perioada de pandemiei. Vedeta plătește chirie 120 000 de dolari pe lună pentru vila somptuoasă cu șapte dormitoare și șapte băi, construită pe o proprietate imensă.

Madonna deține trei case: două în New York și una în Portugalia, dar a preferat să se retragă în Los Angeles în perioada pandemiei, alături de o parte dintre cei șase copii ai ei, dintre care doar doi sunt biologici- Lourdes Leon și Rocco Ritchie, iar ceilalți patru – David Banda, Mercy James și gemenele Estere și Stella Mwale – fiind adoptați.

madonna casa

madonna casa

Casa din Beverly Hills închiriată de Madonna a fost construită în anii 40 și a fost ocupată, de-a lungul timpului, de o mulțime de celebrități, printre care Paul McCartney, Mariah Carey sau familia Osbourne, iar în anii ’90, proprietatea i-a aparținut cuplului format din Melanie Griffith și Don Johnson.

madonna casa

Recent, casa de aproape 1500 de metri pătrați a fost scoasă la vânzare pentru suma de 20 de milioane de dolari. Reședința temporară a Madonnei din Beverly Hills este ascunsă de ochii curioșilor în spatele unor porți de fier forjat impunătoare și a unui gard viu înalt și include, pe lângă clădirea principală, și o casă de oaspeți, dotată cu două dormitoare și cu două băi.

madonna casa

În plus, dispune și de un pavilion amenajat ca zonă de distracție pentru a mai atenua apatia impusă de pandemie – cu pistă de bowling, mese de biliard, home cinema și un bar extravagant.

madonna casa

La exterior, casa se bucură de o curte imensă, cu bucătărie de vară, teren de tenis, teren de mini-golf, piscină și spa.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle