Cum arată casa din Los Angeles a lui Miley Cyrus, decorată în stil eclectic

casa miley cyrus architectural digest

Miley Cyrus s-a mutat de mai puțin de un an în casa pe care o deține în Los Angeles, care a fost decorată de mama ei, Tish. Casa are șase dormitoare, șapte băi și a fost redecorată total pentru a reflecta stilul proprietarei ei.

Noua reședință a lui Miley Cyrus a fost prezentată în paginile publicației Architectural Digest.

Primul lucru care trebuie observat într-o casă este personalitatea proprietarului ei, să știi imediat ce fel de persoană este cea care locuiește acolo, ce le place, ce adoră. Iar eu și cu Miley suntem foarte apropiate și am știut exact ce am de făcut”, a spus Tish. Iar rezultatul este pe măsura locatarei – cu energie pozitivă și exuberantă. ”Am vrut să obțin un efect rock n roll, cu multă culoare.”

casa miley cyrus architectural digest

Casa e plină de piese de mobilier modern, îmbinate într-un stil eclectic, cu accente psihedelice, și e decorata cu obiecte valoroase de artă, care poartă semnătura unor artiști celebri. În demersul ei deco, mama lui Miley Cyrus a fost ajutată de partenerul ei, designerul de interior Mat Sander, despre care spune că e adeptul principiului ”Mai mult e mai bine”.

casa miley cyrus architectural digest
Miley și Tish Cyrus

casa miley cyrus architectural digest

Maximalismul vesel al casei este pe placul lui Miley, care acceptă orice propunere îndrăzneață de-ale mamei ei. ”Orice lucru poate fi modificat, nimic nu e permanent. Oamenii fac alegeri îndrăznețe pe parcursul vieții, iar acești pași făcuți la noroc pot funcționa sau nu. Noi ne asumăm acest risc în stilul nostru de viață, lucru care se reflacta și în mediul în care trăim”, declară Miley Cyrus.

casa miley cyrus architectural digest

casa miley cyrus architectural digest

La exterior, casa are un aer de retreat, cu o piscină într-o oază de verdeață, iar sala de sport și spațiul de wellness sunt amenajate după modelul stațiunii Amangiri din Utah. ”Miley ar fi putut angaja orice designer și-ar fi dorit, dar mi-a zis că îi place foarte mult ce fac și și-a dorit mult să-i decorez eu casa”, adaugă Tish pentru Architectural Digest.

casa miley cyrus hepta

Tish a jucat rol dre decorator de interior pentru toți cei cinci copii ei ai, nu numai pentru Miley. ”Ea este cea care știe cel mai bine ce ne dorim, ce ni se potriveeste, a știut să creeze spații care să ne inspire, să ne ofere confort și mediul propice pentru creativitate”, adaugă Miley Cyrus.

Foto: Architectural Digest, Hepta

Categorii Lifestyle