Cum arată casa din Hawaii a lui Pierce Brosnan

pierce brosnan hawaii

Pierce Brosnan (68 de ani), alături de soția lui, Keely Shaye Smith și de cei doi fii, Paris (20 de ani) și Dylan (25 de ani), își petrec majoritatea timpului la reședința lor din Hawaii, de pe insula Kauai.

Celebrul actor, fost interpret al lui James Bond, deține proprietatea de pe coasta de nord a insulei de aproape 12 ani și și-a petrecut aici majoritatea perioadei de pandemie, într-o relaxare totală, cu sesiuni de înot, plimbări prin junglă și admirând peisajul paradisiac de pe terasa casei.

pierce brosnan hawaii

Casa a lui Pierce Brosnan se află chiar pe plajă, iar familia acestuia savurează fiecare moment petrecut în mijlocul naturii.

Casa aceasta e un cadou deosebit pe care ani l-am făcut nouă înșine. Locuim chiar la poalele muntelui Makana, e un loc magic în care ne-am visat dintotdeauna, alături de copiii noștri.”

pierce brosnan hawaii De fapt, celebrul actor a ales Hawaii datorită soției lui, de origine irlandeză, care a copilărit în Hawaii, pe insula principală Oahu, și și-a dorit dintotdeauna să revină aici.

pierce brosnan keely shaye smith hawaii

Casa din Hawaii a lui Pierce Brosnan este construită în stilul locului, ca o cabană cochetă și este amplasată în apropierea unei plaje celebre, Tunnels Beach și de Golful Hanalei.

Actorul poate fi adesea văzut de localnici și de turiști în zona, meditând pe plajă sau la cumpărături, la magazin.

Familia Brosnan și-a vândut anul trecut reședința din Malibu, care avea nouă dormitoare și 14 băi, cu suma de 100 de milioane de dolari.

Casa din Malibu a lui Pierce Brosnan
Casa din Malibu a lui Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a decis să se retragă pe o perioadă nedeterminată în Hawaii, mai ales după ce și-a pierdut doi prieteni apropiați din cauza pandemiei. Acesta a și declarat că, imediat după nefericitele evenimente, s-a îmbarcat alături de familia sa în primul avion și s-au retras în Kauai, Hawaii.

Foto: Hepta, MLS, Instagram

Categorii Lifestyle