Charlize Theron are un copil transgender

charlize theron transgender

Actrița în vârstă de 44 de ani a publicat recent o fotografie pe Instagram cu unul dintre cei doi copii adoptați de ea, Jackson, care este transgender.

Charlize Theron este foarte discretă în privința detaliilor despre copiii ei și a vorbit pentru prima dată despre sexualitatea fiului ei, Jackson (7 ani), în luna aprilie a acestui an: ”Și eu am crezut că este băiat. Când avea trei ani, s-a uitat la mine și a zis: Nu sunt băiat.”

View this post on Instagram

We don’t wanna leaves 🍃

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Charlize Theron mai are o fetiță adoptată, Apple, în vârstă de trei ani. Vedeta de origine sud-africană, una dingre cel mai bine plătite actrițe din lume, și-a dorit mereu să adopte copii: ”Chiar și când eram într-o relație, mi-am dorit mereu să fiu corectă cu partenerii mei și le-am spus că voi avea copii prin adopție, aceasta a fost mereu prima mea opțiune”, a declarat vedeta

Charlize Theron nu este singura vedetă mama unui copil cu sexualitate incertă. Fiica cea mare a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, Shiloh (13 ani) vrea să devină băiat ”cu acte în regulă”.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle