Cele mai spectaculoase apariții de până acum de la Festivalul de Film de la Veneția – Mădălina Ghenea, Anya Taylor-Joy, Jessica Chastain, Kate Hudson etc

aparitii venetia

Parada vedetelor la Festivalul de Film de la Veneția continuă în aceeași manieră spectaculoasă în care a debutat, iar Mădălina Ghenea, Anya Taylor-Joy, Jessica Chastain sau Kate Hudson au avut unele dintre cele mai admirate apariții de la festival.

O pleiadă de noi celebrități au defilat pe covorul roșu la cea de-a 78-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, la diverse premiere de film, și au impresionat asistența cu ținutele lor – de departe, cel mai mare impact l-a avut actrița momentului, Anya Taylor-Joy, care și-a făcut apariția într-o rochie roz aprins, o creație Dior, accesorizată cu o tocă. Look-ul Anyei a amintit de o păpușă Barbie, după cum au descris-o publicațiile de modă. Anya Taylor-Joy participă la festival cu filmul Las Night in Soho, thriller în care joacă alături de presupusul ei actual iubit, actorul Matt Smith.

Anya Taylor-Joy, Mădălina Ghenea
Anya Taylor-Joy, Mădălina Ghenea

O altă apariție aplaudată a fost cea Mădălinei Ghenea, care a luat parte la gala de decernare a premiilor Kineo din cadrul festivalului de la Venetia. Mădălina Ghenea a purtat o rochie neagră, amplă, din tafta, datorită căreia a întors toate privirile. Mădălina a afișat și un look nou, cu breton.

Actrița Kate Hudson (42 de ani) a făcut furori într-o rochie roșie, din șifon, la premiera filmului cu care participă în competiție, “Mona Lisa And The Blood Moon”, în regia Anei Lily Amirpour. Rochia purtată de Kate Hudson a este o creație Valentino Resort 2022.

Kate Hudson
Kate Hudson

Demi Moore (58 de ani) a avut la rândul ei o apariție spectaculoasă într-o rochie sexy, albă, cu decupaje ample, care îi punea în valoare silueta fără cusur. Alături de Kate Hudson, care a purtat o rochie la fel de sexy, neagră, Demi Moore a luat parte la evenimentul Celebration of Women in Cinema Gala, de sâmbătă seara.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Dakota Johnson a participat la premiera filmului The Los Daughter într-o rochie argintie, Gucci, care îi evidenția silueta filiformă. Dakota Johnson a fost însoțită la prmiera filmului în care joacă de directorul de creație Gucci, Alessandro Michele, și de regizorul italian Luca Guadagnino.

Jessica Chastain, Dakota Johnson
Jessica Chastain, Dakota Johnson

The Los Daughter este debutul regizoral al actriței Maggie Gyllenhall și va fi lansat pe Netflix anul acesta, în luna decembrie.

Maggie și Jake Gyllenhaal
Maggie și Jake Gyllenhaal

În film mai joacă, pe lângă Dakota Johnson, Olivia Colman, Ed Harris, Peter Sarsgaard etc. Filmul este o adaptare cinematografică a romanului omonim scris de Elena Ferrante. Jessica Chastain a participat la cea de-a 78-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția cu noul său film, Scenes From a Marriage, un remake realizat de HBO al dramei suedeze din 1973. Jessica Chastain joacă alături de Oscar Isaac, iar pentru rolurile lor au primit aplauze la scenă deschisă. Jessica Chastain a impresionat și de această dată prin eleganța sa, cu o rochie roșie, strălucitoare, o creatie Atelier Versace. 

Charlotte Gainsbourg, la prmiera filmului Sundown
Charlotte Gainsbourg, la prmiera filmului Sundown

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle