Cele mai frumoase piese vestimentare SS20 pentru copii

1 iunie este după colț, așa că am făcut o selecție ale celor mai cool piese vestimentare pentru copii, din vara aceasta. Fie că vrei să le reînnoiești garderoba, fie că vrei să îi surprinzi cu un mic cadou de ziua lor, iată ce am descoperit atât la brandurile românești, cât și la cele internaționale. 

1 iunie este în câteva zile, așa că dacă ai unul sau mai mulți pitici preferați, acum este momentul să te orientezi fie spre un mic cadou, fie spre câteva piese prin care să reînnoiești micuța garderobă. Ne-am îndreptat atenția spre brandurile românești pentru copii, care ne-au impresionat cu piesele propuse pentru vara acestui an. Chiar dacă traversăm o perioadă mai ciudată, nu înseamnă că joaca în aer liber, vacanța la bunici sau picnicurile în familie trebuie să aibă de suferit. Iar pentru toate aceste activități, cei mici au nevoie de cele mai cool piese vestimentare. 

Astfel, am făcut o selecție de câteva piese. Pentru fete, am observat că, în gama cromatică, preferatele sunt nuanțele calde de maro, beige, galben, roz pudrat sau prăfuit, albul și negrul. În ceea ce privește materialele, rochiile lungi din pânză topită sau sarafanele din in, sunt printre piesele care nu le vor putea lipsi din garderobă. 

Rochie Ninina, 250 lei
Rochie Fici+Mimi, 152 lei
Rochie Cajuki, 323 lei
Maiou Bubu Mic, 65 lei
Sarafan Salopetit, preț la cerere
Pantofi Livie&Luca, Pantofiori Veseli, 269 lei

Pentru băieți, selecția culorilor rămâne, de asemenea, în zona nuanțelor de pământ, a griurilor, marourilor, completate de variante închise de verde, cum ar fi verdele de pădure. Croielile ample sunt printre preferatele designerilor, care au optat și în cazul băieților pentru materiale precum inul sau bumbacul. 

Cămașă Tiny Turtle, preț la cerere
Pantaloni Fici+Mimi, 74 lei
Tricou Funky Kids, 60 lei
Salopetă Mokofun, 110 lei
Cizme Părinți Urbani, 150 lei
Teniși Diminutive sneakers, 120 lei

Cel mai cool este că majoritatea designerilor români pentru copii au ales să folosească cele mai bune materiale, cum ar fi bumbacul organic, pânza sau inul, care nu sunt doar extrem de plăcute și confortabile, ci înseplinesc și cerința sustenabilității, despre care ne-ai tot auzit vorbind. Pe site-urile mai multor astfel de branduri poți găsi și informații privind acest aspect și multe altele care însoțesc fiecare produs. 

Foto: PR