Ce mănâncă Gisele Bündchen într-o zi

gisele bundchen mancare

Unul dintre cele mai de succes modele din lume a fost binecuvantata cu un corp aproape perfect. Totuși, Gisele Bündchen (39 de ani) nu s-a culcat pe o ureche și a urmat un stil e viață sănătos, cu o alimentație controlată și cu mult sport. Mama doi copii și soția de sportivului de performanță Tom Brady, jucător de fotbal american, Gisele a facut o trecere în revistă a alimentației ei de zi cu zi. Vedeta a adăugat că sportul face parte din rutina zilnică și că aceasta e modalitatea care o menține în formă salvează de la efectele derapajelor alimentare, ce-i drept, aproape inexistente. Gisele face prin rotație yoga, pilates, arte marțiale, surfing și echitație și se consultă constant cu un nutriționist.

Iata ce mâncăruri se află de obicei pe masa supermodelului de origine braziliană.

În loc de cafea, primul lucru pe care Gisele îl bea dimineața este un pahar de apă călduță cu lămâie, care ajută la buna funcționare a metabolismului și la energizare. Pe lângă apa cu lămâie, Gisele mai bea și un pahar de smoothie de legume și fructe, din kale, castravete, portocală și măr. Micul dejun și pânzul sunt combinate, așa că Gisele ia un brunch consistent cu fructe, ouă, avocado, pâine fără gluten și unt de cocos.

gisele bundchen mancare

Alimentația lui Gisele Bündchen este concepută și controlată de nutriționistul vedetelor, Allen Campbell, care e adeptul filosofiei conform căreia coprul e un templu care trebuie adorat și îngrijit cum se cuvine. Astfel că 80% din alimentația supermodelului constă din superalimente – legume organice, cereale integrale, leguminoase și grăsimi sănătoase. Conform aceleiași filosofii, nutriționistul i-a recomandat clientei lui să consume carne cu moderație și să aleagă sortimente slabe și, de preferat, organice – vită, rață (rar), pui și somon.Zahărul este scos din ecuație, deoarece este considerat rețeta sigură către îmbolnăviri de tot felul.

gisele bundchen mancare

Gisele Bündchen și Tom Brady 

Fără zahăr rafinat, fără făină albă, fără cafeină, fără lactate – acestea sunt principiile îmbrățișate de Campbell, transmise și lui Gisele, pe care aceasta le respectă cu sfințenie.

În familia Bündchen-Brady, mâncărurile se servesc în boluri, iar la msele principale, preparatele preferate sunt cele din quinoa cu kale, frunze de mangold sau alte verdețuri, la care se adaugă usturoi și ulei de cocos, migdale prăjite sau sos de caju cu curry de lime, lemongrass și ghimbir.

gisele bundchen mancare

Gisele Bündchen, alături de cei doi copii – Vivian și Benjamin 

Când i se face poftă de ceva dulce, Gisele alege gustările din fructe proaspete – căpșune, afine sau kiwi, iar una dintre specialitățile casei este înghețata de avocado.

Cănd călătoresc, membrii familiei sunt însoțiți de propriul lor bucătar, așa că oriunde ar merge, au parte de o alimentație sănătoasă.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle