Ce își doresc de Black Friday membrii echipei A List Magazine

black friday

Cine nu e amator de reduceri, mai ales înainte de Sărbători? Noi, membrii redacției A List Magazine, ne-am făcut lista de dorințe cu produsele preferate aflate la reducere de Black Friday și vi le arătăm și vouă, poate vă inspirăm la cumpărături. Shopping plăcut și reduceri cât mai mari!

Andreea Esca

Pe lista mea de Black Friday se află:

Pantofi sport Nike (fashiondays.ro)

Ceas Esprit (fashiondays.ro)

Aspirator portabil fără sac Dyson (www.dwyn.ro)

Carte de pe elefant.ro – ”Orice om îi este teamă. Un partid, doi ani și trei premieri”, de Radu Paraschivescu

andreea esca

Nicoleta Nicolae, redactor-șef www.alistmagazine.ro

De câteva zile urmăresc site-urile care au reduceri considerabile. Așadar, lista mea de cumpărături conține: un parfum de pe douglas.ro, o carte de pe elefant.ro, un ruj roșu, perfect pentru Sărbătorile de iarnă, de la Melkior, și o pereche de pantofi de la epantofi.ro.
black friday

Alina Aliman, redactor-șef A List Magazine

Eu cred că, dacă tot aștepți Black Friday să-ți cumperi ceva, acel lucru ar trebui să fie… altfel. Să investești într-o haină de calitate, în niște experiențe interesante sau în ceva util. Așa că, pe lista mea de Black Friday anul acesta se află…

Un sacou din catifea de la Mango (pe care intenționez să mi-l cumpăr de la Fashion Days) 

Un abonament la o sală de care am auzit lucruri interesante și pe care aș vrea să o încerc (mai ales antrenamentele de box – Beat45 – oferta de Black Friday implică 10 abonamente la preț de 5, adică 350 de lei – www.beat45.ro).

Un teanc mare, mare de cărți de pe www.elefant.ro – The Secret History de Donna Tartt, Dincolo de limita aceasta biletul își pierde valabilitatea, de Romain Gary, Alo? Albert Einstein la telefon de RJ Gadney sunt doar trei de pe wish list.

black friday

Bianca Nuțu, Beauty Editor

Întrucât mă pregătesc să mut în casă nouă, am “vânat” cele mai bune oferte de deco. Am ales:

O canapea fixă din catifea (mobilasigma.ro). Nuanța am găsit-o irezistibilă și se potrivește perfect cu restul pieselor alese.

Lenjerii de pat – Iubesc lenjeriile din bumbac mako satinat și senzația de ”acasă” pe care ți-o dau când te așezi în pat (www.shop.luiss.ro).

Saltea de pat – M-am gândit că dacă tot am alocat o mare parte din buget pentru tot felul de gadget-uri și piese de mobiler, să investesc și intr-o saltea de calitate, care sa îmi asigure un somn odihnitor. (www.shop.luiss.ro) 

Monica Cismaru, redactor

Întotdeauna vânez reducerile la pantofii sport, niciodată n-o să mă plâng că am prea multe perechi de sneakers, așa că am pus ochii pe această pereche Puma de la fashiondays.ro. De Black Friday, mai vizez (și visez) o pereche nouă de schiuri Head de la Hervis, o perie electrică de păr Rowenta, de la Flanco. Și, pentru Sărbători, un sacou de catifea de la Nissa și un ruj Melkior. 

black friday

Magda Mușat, Advertising Manager

Aș vrea să-mi iau această jachetă cu paiete de la Nissa, pe care s-o port la petrecerile de Crăciun, un parfum Jo Malone de la Douglas și o geantă nouă de la Il Passo.

black friday

Claudia Panțuroiu, Advertising Manager

Cărți de pe elefant.ro, o parte pentru mine, o parte pentru cadouri de Sărbători. Printre cărțile pe care vreau să le cumpăr: Blasfemie de Asia Bibi, Păzitoarea tainei de Kate Morton, o rochie de la Nissa, un medalion Malvensky și un parfum Tom Ford de la Douglas.

black friday

Bianca Sterie, redactor 

Sunt pasionată de călătorii, așa că, până la următoarea destinație pe care o s-o vizitez, o să pot răsfoi, pentru inspirație, acest album cu 501 de orașe de văzut într-o viață de pe elefant.ro. Aș mai vrea un set de make-up de la Sephora – calendarul de advent – ediție specială de Crăciun și un sistem audio performant Samsung de la Altex.

black friday

Daniel Ileana, video editor

În timpul liber îmi place să mă joc pe consolă, așa că mi-am ales mai multe accesorii de gaming de pe Emag.ro.

black friday

Categorii Lifestyle