Ce filme și seriale vedem în iunie pe platformele de streaming

Este prima lună în care, după foarte mult timp, putem spune că da, în sfârșit, cinematografele s-au redeschis, așa că ne putem bucura din nou de filme pe marile ecrane. Nu le ignorăm, desigur, nici pe cele de pe micile ecrane, mai ales că luna iunie ne aduce o mulțime de titluri must-see!

Netflix

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal: The Movie

La început de vară, Netflix ne propune o reîntoarcere în timp, în copilărie, pe vremea când eram cu toții fascinați de universul Sailor Moon. În noul film, acțiunea are loc în aprilie, când înfloresc cireșii, iar în Tokyo domnește o atmosferă festivă, fiind sărbătorită cea mai mare eclipsă totală de soare a secolului. În acest timp, Usagi și Chibi-Usa îl întâlnesc pe Pegasus, aflat în căutarea Fecioarei alese, cea care poate rupe sigiliul Golden Crystal. În scurtă vreme, însă, apare în oraș misterioasa trupă Dead Moon Circus, al cărei plan infam este să stăpânească peste lună și pământ și, în cele din urmă, să domine întregul univers. Iar lucrurile iau rapid o turnură neașteptată. Filmul va fi disponibil din 3 iunie la Netflix.

Sweet Tooth

Bazat pe un comic book semnat de Jeff Lemire și produs de Robert Downey Jr. și de soția acestuia, Susan Downey, Sweet Tooth este un serial de aventură absolut înduioșător. În urma unui fenomen cunoscut drept „Marea Prăbușire”, haosul s-a instalat în lumea întreagă și o nouă specie, hibrizii, copii pe jumătate om, pe jumătate animal, a apărut în mod misterios. Neștiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulți oameni îi vânează și se tem de ei. După zece ani petrecuți în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus (Christian Convery), un băiețel hibrid pe jumătate cerb, se împrietenește cu un călător singuratic pe nume Jepperd (Nonso Anozie). Cei doi pornesc împreună într-o aventură extraordinară prin ceea ce a mai rămas din vechea America, în căutarea răspunsurilor legate de originile lui Gus și de ceea ce s-a întâmplat. Serialul va debuta pe Netflix pe 4 iunie. 

Lupin – Partea a II-a

Urmărit de Hubert (Hervé Pierre) și de acoliții lui, Assane (Omar Sy) îl caută pe Raoul și găsește un nou aliat neașteptat în timp ce ticluiește un plan măreț ca să dezvăluie crimele lui Hubert. Noul sezon va fi disponibil din 11 iunie la Netflix. 

Élite

The kids are coming! Élite, acest guilty pleasure spaniol la care ne uităm de fiecare dată cu sufletul la gură, ne aduce vara aceasta cel de-al patrulea sezon, personaje noi, dar și mai multe drame. Vântul schimbărilor începe să bată în Las Encinas, mai ales odată cu sosirea noului director, Benjamin (Diego Martín), care are viziune diferită privind modul în care ar trebui condusă școala. Iar conflictele nu întârzie să apară. Élite IV va avea premiera pe 18 iunie la Netflix.

SEX/LIFE

SEX/LIFE urmărește o femeie aflată într-un triunghi amoros împreună cu soțul și cu trecutul ei, oferind o perspectivă incitantă asupra identității și dorințelor feminine. Billie Connelly (Sarah Shahi) nu a fost întotdeauna o simplă soție și o mamă casnică din suburbii. Înainte de a se mărita cu seriosul și iubitorul Cooper (Mike Vogel), Billie era un spirit liber, locuia la New York împreună cu cea mai bună prietenă a ei, Sasha (Margaret Odette), și muncea din greu, dar se și distra din plin. Epuizată de îngrijirea celor doi copii mici și cuprinsă de nostalgie față de trecut, Billie începe un jurnal și are tot felul de fantezii despre aventuri pline de pasiune cu fostul ei iubit, Brad (Adam Demos), cuceritorul sexy care i-a sfâșiat inima și pe care nu a reușit să-l uite niciodată. Serialul va fi disponibil pe Netflix din 25 iunie. 

HBO GO

Betty II

Probabil una dintre cele mai cool producții lansate anul trecut, serialul Betty, care va reveni vara aceasta cu un nou sezon, prezintă un grup de tinere care trăiesc în lumea predominant masculină a skateboarding-ului din New York. Betty este inspirat de filmul lui Crystal Moselle –  Skate Kitchen. Cel de-al doilea sezon va fi disponibil din 12 iunie la HBO GO.

Come Away

Un fantasy din distribuția căruia fac parte Angelina Jolie și David Oyelowo, Come Away e inspirat de două dintre cele mai iubite personaje din literatura universală: Peter Pan și Alice în Țara Minunilor. Alice, în vârstă de 8 ani, fratele ei pus pe șotii, Peter, și genialul lor frate mai mare, David, își lasă imaginația să zboare într-o vară, când se află la țară. Încurajați de părinții lor, Jack și Rose, petrecerile copiilor, luptele cu săbii și aventurile lor pe vasul de pirați se termină abrupt când tragedia îi lovește. Peter, dornic să le demonstreze părinților lui îndurerați, cu probleme financiare, că este un erou, merge cu Alice la Londra, unde încearcă să vândă o moștenire de familie. Filmul va fi disponibil la HBO GO din 12 iunie. 

Foto: Netflix

Categorii Lifestyle