Ce filme și seriale noi vedem în mai pe platformele de streaming

După weekendul de Paște în care pasca, vinul și cozonacul au fost „vedetele” din program, schimbăm registrul și ne concentrăm atenția asupra noutăților lunii mai. Sezoane noi din serialele preferate, drame noi, filme pline de suspans: iată care sunt titlurile must-see.

Selena: The Series – Sezonul al II-lea va fi disponibil din 4 mai la Netflix

Selena Quintanilla-Pérez (Christian Serratos), supranumită Regina muzicii tejano, a fost una dintre cele mai cunoscute artiste latino, moartea ei șocând o lume întreagă. Cel de-al doilea sezon al dramei biografice produse de Netflix urmărește povestea Selenei pe măsură ce cariera sa capătă avânt, iar ea se luptă să își respecte principiile, să petreacă timp de calitate cu familia și să își extindă afacerea.

Jupiter’s Legacy – Serial disponibil din 7 mai

După aproape un secol în care au avut grijă ca omenirea să fie în siguranță, supereroii din prima generație sunt nevoiți să privească spre copiii lor, care trebuie să continue tradiția. Tensiunile cresc atunci când tinerii, dornici să-și demonstreze valoarea, luptă pentru a se ridica la înălțimea legendarei reputații a părinților lor, dar și la înălțimea propriilor standarde. Serialul este bazat pe romanele grafice semnate de Mark Millar și Frank Quitely, iar distribuția lui îi include pe Josh Duhamel, Ben Daniels și Leslie Bibb.

The Woman in the Window – Film disponibil din 14 mai la Netflix

Anna Fox (Amy Adams) locuiește la New York, este psiholog de copii și suferă de agorafobie, motiv pentru care nu poate ieși din casă. Privind pe fereastră, începe să urmărească o familie cu o viață aparent perfectă, care locuiește peste drum. Existența ei este dată peste cap în momentul în care, fără să vrea, devine martora unei crime îngrozitoare. Filmul este bazat pe bestsellerul omonim semnat de A.J. Finn și dezvăluie secrete șocante dintr-o lume în care nimeni nu este ceea ce pare. 

Who Killed Sara? – Sezonul al II-lea va fi disponibil din 19 mai la Netflix

Unul dintre hiturile Netflix de la începutul primăverii, Who Killed Sara, se întoarce cu un nou sezon plin de suspans și de conflicte. Pentru a afla cine este adevăratul criminal și pentru a se răzbuna pe familia Lazcano, Álex (Manolo Cardona) va trebui să scoată la iveală partea mai întunecată a surorii lui și să se împace cu ideea că nu a cunoscut-o niciodată cu adevărat pe Sara (Ximena Lamadrid).

Army of the Dead – Film disponibil din 21 mai la Netflix

Regizat de Zack Snyder, Army of the Dead este un thriller postapocaliptic, a cărui acțiune are loc în Las Vegasul în ruine, distrus în urma unui focar de zombies și separat de restul lumii. Scott Ward (Dave Bautista), fost erou de război contra zombies, care acum întoarce burgeri la marginea orașului, este abordat de șeful cazinoului din oraș, Bly Tanaka (Hiroyuki Sanada), cu o propunere de nerefuzat: să pătrundă în zona de carantină infestată de zombies pentru a recupera 200 de milioane de dolari, o sumă ce se află într-un seif sub ruine, înainte ca orașul să fie distrus de guvern în 32 de ore. 

Lucifer – Sezonul al V-lea, partea a II-a, din 28 mai la Netflix

Așteptarea a luat sfârșit: diavolul nostru preferat se întoarce în Los Angeles, hotărât să pună lucrurile în ordine. Lucifer (Tom Ellis) revine cu fast pe tărâmul celor vii, sperând să repare relația dintre el și Chloe (Lauren German), însă ce-l așteaptă aici este mult mai complicat decât își imaginează.

The Kominsky Method – Sezonul al III-lea va fi disponibil din 28 mai la Netflix

Titlul care a câștigat în 2019 Globul de Aur pentru Cel mai bun serial de comedie, The Kominsky Method revine cu al treilea sezon plin de umor. De această dată, Sandy (Michael Douglas) are parte de un capitol marcat de o pierdere grea, o obligație financiară apăsătoare, o reuniune importantă și un pas înainte în carieră.

Mulan – Film disponibil din 9 mai la HBO GO

Unul dintre titlurile amânate de pandemie, care a prins doar pentru o scurtă vreme cinematografele deschise, Mulan este o producție live-action Disney. În prim-planul poveștii se află Hua Mulan (Yifei Liu), fiica unui bătrân războinic. În încercarea de a-și proteja familia și a onora numele tatălui ei, aceasta se deghizează în bărbat și se înrolează în armata pregătită pentru o bătălie legendară. 

Alone with Her Dreams – Film disponibil din 16 mai la HBO GO

Peliculă filmată pe superba coastă siciliană, Alone with Her Dreams explorează temele universale contemporane ale separării familiei, emigrației, conflictelor dintre generații și reprimării feminine. Filmul, a cărui acțiune are loc la finalul anilor 1960, o prezintă pe Lucia (Federica Sarno), o copilă care rămâne în urmă cu bunica ei, în timp ce părinții ei emigrează în Franța ca să găsească de lucru. Lucia e foarte afectată că trebuie să rămână în Italia și luptă să-și găsească rolul în satul mic și tradițional, sub ghidarea bunicii ei severe, pe care Lucia încearcă s-o înțeleagă. Tânăra nu știe că bunica ei ascunde un secret de familie îngrozitor, care pune în pericol bunăstarea Luciei.

Foto: Netflix

Categorii Lifestyle