Casa Versace lansează Campania Flash 2021

La început de an, Casa Versace lansează Campania Flash 2021. În rolurile principale: modelele Adut Akech și Imaan Hammam.

Cea mai nouă campanie a brandului scoate în evidență printul din piele de șarpe, tocurile cu platformă și culorile fluorescente. Iar geanta de mână Versace Virtus și Medusa Aeternitas te vor cuceri cu siguranță.

FOTO: Hepta

Fondată în 1978, la Milano, Gianni Versace SpA este una dintre cele mai cunoscute case de modă ale lumii și un simbol al luxului italian. Istoria ei a început în 1972, când Gianni Versace (1946 – 1997) a realizat propriile lui colecții pentru Callaghan, Genny și Complice. Șase ani mai târziu a înființat compania pe care a denumit-o inițial Gianni Versace Donna.

Primul butic Versace s-a deschis la Milano, pe Via della Spiga, în 1978. Versace a fost unul dintre puținii designeri independenți care controla absolut totul în privința brandului său, de la design la comercializarea produselor. El a fost deseori descris drept „designerul rock’n’roll”, fiindcă a avut clienți celebri, precum Elton John și Michael Jackson, dar și unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

Versace a creat haine pentru Prințesa de Wales și Prințesa Carolina de Monaco. După asasinarea lui Gianni Versace, din anul 1997, sora lui, Donatella Versace, fost vice-președinte al companiei, a preluat rolul de director de creație, ducând mai departe spiritul și esența brandului.