Cameron Diaz vorbește despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă

cameron diaz mama

Cameron Diaz vorbește pentru prima dată despre experiența maternității, după ce fetița ei, Raddix Chloe Wildflower Madden, a venit pe lume la începutul anului.

Cameron Diaz s-a confesat unei prietene pe Instagram despre cum arată viața ei ca mamă. Actrița în vârsta de 47 de ani și soțul ei, componentul trupei rock Good Charlotte, Benji Madden, au devenit părinți la începutul acestui an, fără să anunțe însă felul în care s-a întâmplat fericitul eveniment. Se pare că fiica lor a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, dar cuplul nu a dat mai multe amănunte despre naștere, doar au făcut anunțul și și-au exprimat fericirea că sunt, în sfârșit, părinți.

Acum, la câteva luni de la venirea pe lume a fetiței ei, Cameron Diaz detaliază despre cum arată viața de mamă și spune că este foarte fericită și că traveresează cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Aceasta adaugă că soțul ei, Benji Madden, este ”incredibil”, ”cel mai bun tată”, că este implicat în creșterea copilului și că o ajută atunci când este obosită.

”Tot timpul fac mâncare, curățenie și am grijă de copil. Seara îi facem baie amândoi, iar Benji e cel care o adoarme. Eu mai beau câte un pahar de vin, asta e modalitatea mea de a mă relaxa după agitația de peste zi.”

cameron diaz mama

Actrița a mai spus că nu se teme prea tare de pandemia de Coronavirus, deoarece ea și soțul ei duceau oricum o viață retrasă, iar de când s-a născut copilul lor, nu au mai avut motive să facă și altceva decât să aibă grijă de bebeluș. Singura schimbare e că vedeta nu mai primește prieteni în vizită, deoarece aceasta era singura modalitate de socializare pe care o mai pratica de când a devenit mamă. ”Acum nu mă mai întâlnesc cu nimeni, e plăcut să stăm în bula noastră, în confortul căminului, eu și cu soțul meu, dar, în același timp, mi se pare de nedescris să nu mai poți ieși în lume”, a mai menționat Cameron Diaz.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle