Beyonce vorbește despre viața alături de cei trei copii – Blue Ivy, Rumi și Sir și dezvăluie o pasiune mai puțin obișnuită

beyonce

Beyonce este vedeta de pe coperta ediției de decembrie a publicației britanice Vogue, în care vorbește despre  despre viața casnică alături de soțul ei, Jay-Z (Shawn Corey Carter) și cei trei copii ai lor, Blue Ivy (8 ani), Rumi și Sir (3 ani) și dezvăluie care e pasiunea ei mai puțin obișnuită.

Beyonce vorbește despre felul în care pandemia i-a schimbat viața alături de cei trei copii și despre felul în care decurg zilele lor acasă.

Vedeta nu s-a sfiit să mărturisească faptul că-și dezvoltă de la o zi la alta aptitudinile casnice și chiar s-a apucat de apicultură și întreține stupi pentru miere naturală. Cântăreața are nevoie de miere pentru fiicele ei, care suferă de mai multe alergii, iar acest produs le ameliorează afecțiunile.

beyonce

”Știu că nu are nicio legatură cu ce fac eu în mod obișnuit, dar am stupi de albine, adevărați. Îi țin de ceva timp acasă și am aproximativ 80 000 de albine care produc sute de borcane de miere anual. Am început apicultura deoarece fiicele mele, Blue și Rumi, suferă de alergii severe, iar mierea ale nenumărate proprietăți videcătoare”, a povestit Beyonce despre pasiunea ei mai puțin obișnuită.

De asemenea, Beyonce dezvăluie și amănunte despre felul în care i s-a schimbat viața în timpul pandemiei. ”Am devenit un ascultător mai bun. Blue este foarte isteață și este conștientă de ce se întâmplă în jurul ei, dar e de datoria mea, ca părinte, să fac tot posibilul să-i păstrez un mediu pozitiv și sigur, potrivit unui copil de opt ani. Cel mai bun sfat pe care îl pot da celorlalți părinți în această perioadă este să le arate cu fiecare ocazie copiilor lor că-I iubesc necondiționat. Eu le spun mereu copiilor mei că pot schimba lumea, indiferent de vârsta pe care o au. Nu le subestimez niciodată ideile, emoțiile sau sentimentele și mereu stau de vorbă cu ei, ca să știu ce gândesc”, a mai spus Beyonce.

beyonce

Artista și-a lansat recent o nouă colecție de haine și accesorii – adidas x IVY PARK, care e deja sold out.

Foto: Hepta, Vogue

Categorii Lifestyle