Beyoncé a lansat noua colecție: Adidas x Ivy Park

Beyoncé apare în atenția publicului, în cea mai nouă campanie pentru colecția sa de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport Ivy Park, în colaborare cu brandul Adidas.

Beyoncé a dezvăluit de curând primele imagini ale parteneriatului cu Adidas pe care îl anunțase în aprilie, anul trecut. Adidas x Ivy Park ar trebui să fie o oportunitate de relansare a mărcii Ivy Park.

“Aștept cu nerăbdare să relansăm și să extindem Ivy Park la o scară globală, alături de un lider dinamic. Acesta este parteneriatul vieții mele”, declara artista la un moment dat.

O vedem așadar acum pe Beyoncé in imagini incitante, pe o bicicletă clasică BMX, purtând un body senzual, sau într-o rochie plină de culoare, decorată cu celebrele trei benzi ale brandului Adidas.

Bijuterii, accesorii, încălțăminte … Brandul pare să ofere o gamă completă, Beyoncé revendicându-și statutul de „prima femeie de culoare care deține un brand sportiv”.

Hainele sunt concepute atât pentru femei, cât și pentru bărbați: „Am realizat că mulți bărbați au adoptat deja piesele Ivy Park în trecut. (…) Sunt bucuroasă că am creat piese unisex”, a mai spus starul.

Categorii Lifestyle