Beyonce a doborât recordul la Premiile Grammy

beyonce grammy

Beyonce a scris istorie în industria muzicii duminică seara, după ce a doborât recordul la decernarea prmeiilor Grammy, cu 28 de trofee câștigate în total, în toată cariera sa, ceea ce o face cea mai titrată artistă de până acum acum, alături de producătorul muzical Quincy Jones.

Beyonce a fost nominalizată la nouă categorii, cele mai multe de la cea de-a 63-ea ediție Grammy desfășurată la Staples Center, în Los Angeles. Beyonce a doborât recordul deținut până acum de cântăreața de country Alison Krauss, care aduse 27 de premii Grammy în toată cariera ei. Seara de duminică a fost cu atât mai specială pentru Beyonce cu cât fiica ei, Blue Ivy, în vârstă de 9 ani, a câștigat primul ei Grammy  – pentru Cel mai bun videoclip al piesei Brown Skin Girl.

De asemenea, Beyonce a mai doborât un record, alături de Megan Thee Stallion, ca fiind primul duet feminin care câștigă un premiu Grammy pentru Cea mai bună reprezentație rap, cu premiul pentru piesa Savage, ce îi aparține lui Megan Thee Stallion. Cele două au câștigat și trofeul pentru Cea mai bună piesă rap, iar Beyonce a mai fost recompensată și cu Grammy-ul pentru Cea mai bună reprezentație R&B, pentru Black Parade. ”Am muncit toată viața, încă de la vârsta de 9 ani, nu-mi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru”, a decarat artista.

Printre câștigătorii serii s-au mai numărat Billie Eilish – Înregistrarea anului (Everything I Wanted), Taylor Swift – Albumul anului (Folklore), Dernst Emile II, H.E.R. & Tiara Thomas – Piesa anului (I Can’t Breathe”), Megan Thee Stallion- Debutul anului, John Legend – Cel mai bun album R&B (Bigger Love), Dua Lipa – Cel mai bun album pop (Future Nostalgia) etc.

Spectacolul de la Staples Center s-a desfășurat fără public, iar vedetele invitate au defilat pe covorul roșu respectând măsurile de siguranță.

Categorii Lifestyle