Bella Italia, în topul preferințelor celebrităților în vacanța de vară

anacapri sofia vergara

Pe lângă Coasta de Azur și Mykonos (Grecia), Italia este o altă destinație aflată în top 3 al celor mai populare locuri în care vedetele își petrec vacanța de vară.

Farmecul coastei italiene i-a cucerit pe Heidi Klum, Kate Hudson, Michael Douglas și Katherine Zeta Jones, dar și pe pe Sofia Vergara și Joe Manganiello și pe Kourtney Kardashian.

Heidi Klum și Tom Kaulitz – Capri

heidi klum capri

Cuplul de vedete care s-a căsătorit astă-iarnă, în februarie, își organizează o a doua ceremonie de nuntă în Capri, alături de gașca lor de prieteni.

Heidi Klum (46 de ani) se află la cea de-a treia căsătorie și are patru copii, iar Tom Kaulitz (29), la prima. Amândoi sunt de origine germana și s-au cunoscut la fimările unei emisiuni tv.

Kate Hudson – Capri, Ravello

kate hudson capri

O altă vedetă de la Hollywood se relaxează în Capri, mica insulă muntoasă din Marea Tireniană, și în Ravello, o altă bijuterie turistică de pe coasta amalfitană.

Kate Hudson a luat-o în vacanță și pe mezina ei, Rani, în vârstă de nouă luni.

Kourtney Kardashian – Sardinia

kourtney kardashian sardinia

Cea mai mare reprezentantă a clanului Kardashian își petrece câteva zile în Sardinia.

Kourtney Kardashian (40 de ani) a umplut feed-urile de social media cu poze în care își prezintă colecția de costume de baie, dar și cu peisaje idilice din insula italiană. Kourtney n-a plecat singură în vacanță, ci alături de cei trei copii – Mason, Reign și Penelope.

Sofia Vergara

sofia vergara anacapri

Vedeta serialului ”Modern Family” a petrecut câteva zile de vis alături de soțul ei, actorul Joe Manganiello, în Anacapri – un oraș aflat în partea de vest a insulei Capri.

Înainte de începerea filmărilor pentru ultimul sezon din ”Modern Family”, Sofia Vergara s-a relaxat la plajă, pe iaht și s-a delectat cu toate bunătățile italiene – tiramisu, salată caprese și cu multă cafea italiană.

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones – Portofino

portofino catherine zeta jones michael jones

Unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood au ales ca destinație de vacanță Portofino.

Catherine Zeta Jones (49 de ani) și Michael Douglas, (74 de ani) au fost văzuți la o plimbare romantică prin oraș, ținându-se de mână. Portofino se află în nord-vestul Italiei, la țărmul Mediteranei și este destinația preferată a celor bogați încă de la sfârșitul secolului al XIX-lea.

Categorii Lifestyle