Poartă sau nu purta fundița roz în Ziua Luptei Împotriva Cancerului la Sân sau în orice altă zi, dar păstreaz-o aproape ca reminder pentru tine, pentru cum poți tu să ai grijă de tine și de sănătatea ta. Am ales să vorbesc astăzi despre binele tău prin limbajul olfactiv.

Top 5 parfumuri cu fundiță roz

L’Eau de Chloé Eau de Toilette, 267 lei

Pentru femeia care își dorește să fie independentă, încrezatoare, feminină și puternică, parfumierii au creat L’Eau de Chloé. Parfumul inconfundabil de trandafir este completat de aroma răcoritoare a magnoliei.

Trussardi Donna Pink Marina Eau De Toilette, 280 lei

Visează la o zi pe plajă, pe nisipul cald, privind soarele aflat pe punctul de a apune, încet în mare. Apa de toaletă Pink Marina de la Trussardi este dedicată acestui moment special. Experiența olfactivă combină notele suculente de grapefruit roz cu acordurile de sorbet de pepene galben și cu efervescența sucului de lămâie. Acestei prospețimi se alătura un mix echilibrat de neroli, narcisă și sare de mare. Parfumul se închide cu un acord senzual și cremos de lemn de santal, lemn de cedru și patchouli.

La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum, Lancôme, 419 lei

Trăiește viața din plin, aici și acum. Trăiește fericirea alături de apa de parfum La Vie Est Belle Intensément. Alcătuit dintr-o inimă puternică și senzuală  de iris, boabe de vanilie, iasomie de sambac, paciuli, La Vie est Belle Intensément prezinta primul Acord Intens de Iris Roșu și Vanilie din parfumerie, creat exclusiv pentru Lancôme. În deschidere vei descoperi uleiul din extract de bergamotă, uleiul de piper roz, acordul de zmeură, urmate de iasomie de Sambac, extract din floare de portocal, acord de heliotrop. Parfumul se încheie cu paciuli, iris, boabe de vanilie.

Miss Dior Eau de Parfum, Dior, 398 lei

Lansat în 1947, Miss Dior este acum o apă de parfum discretă, subtilă, cu o identitate aparte. Noua apă de parfum este emoție pură și este creată din esențe de trandafir centifolia, lăcrămioară și bujor. Notele pudrate de iris – unul dintre ingredientele de top din universul olfactiv – se alătură bazei lemnoase.

Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum, 400 lei

Un cuceritor de inimi, Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum debutează cu tonuri îndrăznețe de rubarbă delicioasă combinate cu inedita aromă verde de narcisă și cu subtonuri de miere. Laptele de migdale adaugă o doză de senzualitate cremoasă, iar cashmeranul învăluie simțurile într-o aromă lemnoasă și catifelată, de lungă durată.

Foto: PR.

Related Posts