Dacă nu ai avut inspirația de a-ți face o programare la stilist în urmă cu două luni, ca să te asiguri că fix de Crăciun și de Anul Nou vei avea coafuri chic, încă nu e cazul să disperi. Avem câteva idei fun&cool pentru care ai nevoie de foarte puțin timp și de foarte puține accesorii.

Până la urmă, o coafură șic nu înseamnă să stai două ore la coafor, ci să adaugi un strop de imaginație. Magia Crăciunului este aici și tu pe poți bucura de ea, chiar dacă asta înseamnă că abia ai ieșit din bucătărie sau că abia ai avut timp să îți faci un duș înainte să vină musafirii.

Crenguțe în coadă

O coadă împletită lejer (sau, mai exact, large fishtail hairstyle), atunci când ai părul ondulat și des, permite integrarea unor ornamente împrumutate din bradul de Crăciun: crenguțe uscate sau ramuri mici de brad.

Șnur colorat

Câteva agrafe cu perle, stele sau bile colorate care fixează firele rebele, dar și un șnur colorat împletit cu coada și, apoi, înfășurat în jurul capului sunt o opțiune de tip elegant-chic. În plus, genul acesta de coafură este un fel de work in progress – o poți ajuta sau îmbunătăți în orice moment.

Flori și ramuri de brad

Crăciuniță sau alte flori specifice sezonului rece, dar și crenguțe mici de brad poți fi prinse în păr după ce ai strâns, la spate, două codițe, împletite în lateral.

Roșu și alb

Accesoriile transformă rapid o coafură simplă într-una de Sărbătoare. Exact asta poți face cu două-trei agrafe cu roșu și alb, globuri mici prinse în păr.

All the way!

De ce să împodobești bradul când poți împodobi părul? Dacă ai chef de o sesiune de selfie-uri, distrează-te cu ornamentele de brad. Jingle bells, jingle bells, jingle all the way!

Sparkles

Pentru părul scurt, strălucirea poate veni direct de la particulele strălucitoare. Există sprayuri pentru păr care au astfel de particule sau direct din cutiuța de la papetărie. Intră în zona creativă!

Funde, conuri și culoare

Și cu asta am spus totul! Dacă ai și șuvițe intens colorate, cu atât mai interesant!

Clame de sezon

Cel mai ușor finalizezi o coafură cu câteva clame tematice. Prinzi o șuviță și gata! Chiar atât de simplu!

Queen of Christmas

Dacă ești maestră în crearea de coafuri extravagante, să împodobești o coadă împletită cu accesorii diferite ca formă și culoare va fi floare la ureche, dacă nu, măcar îți poți salva ideea pentru data viitoare. Crăciunul vine sigur și pe 25 decembrie 2022!

Foto: pexels.com, PR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts