Alina Burlacu ∙ January 5, 2023 ∙ 2 min read

Once a beauty icon, always a beauty icon. Pe 22 decembrie, celebra franțuzoaică Vanessa Paradis și-a sărbătorit ziua de naștere. La 50 de ani este într-o formă excelentă și asta pentru că este fidelă, de ani de zile, acelorași trucuri de frumusețe.

Carte de vizită care nu se demodează, tenul este prima zonă care atrage atenția, însă, dacă pentru alte celebrități menținerea aspectului sănătos și luminos a fost o luptă reală, în decenii, pentru Vanessa Paradis, pielea sănătoasă și plăcută la aspect nu nu a însemnat deloc numeroase trucuri cosmetice. Potrivit Vanessei, remediile alese de ea sunt simple și eficiente: somnul adânc, apa curată și o dispoziție grozavă.

Pentru zilele obositoare, vedeta apelează la efectul revigorant al cuburilor de gheață. Chiar dacă la început nu a fost încântată de procedură, în timp a devenit un obicei pentru vedetă.

Efectele benefice asupra tenului, dar și a organismului sunt date și de apa caldă cu lămâie, băute pe stomacul gol, dimineața, dar și pe o dietă din care lipsesc făina albă și produselor lactate, potrivit healthy-food-near-me.com.

Ce o mai țin în formă pe celebra cântăreață Vanessa Paradis? Ședințele de kinetoterapie și osteopatie, dar și plimbările prin parc sau cărțile.

Pentru musculatură și pentru echilibrul emoțional, Vanessa alege, de mulți ani, cursurile de yoga și de balet.

„La început, a fost greu să țin pasul cu totul, în același timp: să îmi țin abdomenul încordat, să stau în poziție pe vârful degetelor, să ridic brațele și piciorul sus. Dar cu perseverență, am reușit să mă autodepășesc de fiecare dată și starea mea de bine s-a îmbunătățit datorită baletului. Îmi place să am o siluetă zveltă, suplă și grațioasă pe care o obțin prin balet”, a declarat vedeta pentru Vogue.

Chiar dacă a adoptat un stil de viață sănătos, Vanessa ia în considerare și beneficiile intervențiilor estetice și plastice. Se pare că vedeta este de acord cu îndepărtarea pungilor de sub ochi, modificarea nasului sau a sânilor, cu toate acestea, nu crede că intervențiile estetice vor opri procesele naturale de îmbătrânire.

Foto: Hepta.

Related Posts

Cum putem avea buze moi, în condiții extreme 

Iarna și-a intrat in drepturi, iar noi trebuie să ne protejăm pielea si buzele. Dacă te-ai gândit deci…

Me First, un proiect inedit

Dacă ar fi să te gândești la 3 lucruri de preț, lucruri pe care le poți investi în…

Care sunt cele mai afrodisiace parfumuri?

Să fie vanilia, santalul sau trandafirul? Care sunt cele mai afrodisiace arome, potrivit specialiștilor? Aceștia au măsurat puterea…

Beauty in Social Media: Valentina Keiko

Care sunt produsele cosmetice preferate, trucurile și ritualurile de beauty ale influencerilor din Social Media, de la noi?…

Hair exclusive: sfaturile stilistului Cristian Dinuț pentru îngrijirea părului

După o perioadă petrecută în Marea Britanie, unde a avut parte de experiențe inedite în domeniul hair styling-ului,…

Detoxifierea scalpului, o necesitate pentru sănătatea părului

Fiecare are o rutină de îngrijire a părului. Uneori însă ne confruntăm cu un scalp gras sau cu…

10 trenduri de wellness de urmărit (și de încercat) în 2023

Ce superalimente vor fi în vogă, care sunt sporturile pe care ar trebui să le încerci, ce exerciții…

7 reguli pe care să le urmezi ca să ai un ten ca nou în timpul iernii

Pentru că stăm mai mult în interior, în fața calculatorului, în încăperi încălzite, și ieșim apoi la aerul…

Parfumuri iconice – 10 parfumuri preferate de celebrități, de la Lady Diana la Kate Middleton și Charlene de Monaco

Notele olfactive reflectă aspecte nevăzute ale personalității celui care poartă un parfum, iar aroma poate deveni o semnătură…

Trenduri în machiaj: anii ’90

Anii ’90 revin, în forță, ca inspirație pentru machiajul din sezonul cald, pentru care ne pregătim deja. Show-urile…