A List Magazine ∙ February 3, 2022 ∙ 4 min read

Știm că îndepărtarea părului nedorit poate reprezenta o adevărată problemă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Fie că apelezi la lamă, ceară, aparate sau creme de epilare, rezultatele nu sunt întotdeauna cele dorite. Aceste proceduri devin costisitoare pe parcursul vieții și trebuie să le aloci destul de mult timp. Iar timpul știm bine cât este de prețios! Epilarea definitiva cu laser este cea mai eficienta si sigura solutie in acest caz!

Aparatul folosit în cadrul Beauty Connection este Laser Dioda  cu trei 3 lungimi de undă: – Alexandrite (755nm), Laser Dioda (808nm), Nd:YAG (1064nm) – datorită căruia vei avea parte de o experiență nedureroasă și confortabilă, grație sistemului de raciere “Sapphire Crystal Freeze”. Sistemul menține o temperatură constantă de 4 grade Celsius în vârful aplicatorului, producând o senzație plăcută la nivelul pielii. Acest tip de aparat este disponibil în locațiile Beauty Connection București (Str. Andrei Popovici 5) și Cluj (Str. Constantin Nottara 6).

Funcționează și pentru firele de păr blonde?!

Vrem să știi că procedura este la fel de eficientă și sigură indiferent de culoarea pielii/părului sau grosimea firului de păr, iar rezultatele obținute sunt de lungă durată și în mai puține ședințe comparativ cu tehnologii de generații anterioare (IPL/SPL) sau care funcționează pe baza unei singure lungimi de undă. Spre deosebire de alte aparate sau tehnici din domeniul epilării definitive, Laser Dioda permite și îndeplinește cu succes epilarea definitivă pe pielea bronzată sau foarte închisă la culoare, cât și a firelor subțiri și blonde. Poți uita complet de foliculită sau de iritațiile care apăreau după epilarea cu lama sau ceară.

Când este indicat să începem epilare definitivă cu laser?

Datorită tehnologiei performante pe care o deține aparatul pe care îl folosim, putem realiza ședințele de epilare definitivă pe tot parcursul anului, inclusiv vara, cu respectarea condiției de a evita expunerea la soare 7 zile înainte și după procedură.

Pe ce zone se poate realiza epilarea definitivă?

Peste tot! Da, ai citit bine, epilarea definitivă se poate realiza cu success pe orice zonă a corpului unde pilozitatea reprezintă un disconfort pentru tine. Printre cele mai dorite zone se numără axila, inghinal, picioare integral, mustață și brațe, însă poți opta și pentru varianta full body care include toate zonele corpului.

Câte ședințe de epilare definitivă cu laser sunt necesare?

Acțiunea laserului diodă distruge în totalitate rădăcina firului de păr, fără a mai fi posibilă regenerarea acesteia. Pentru rezultate eficiente sunt necesare 6-8 ședințe, efectuate la un interval de 4-6 săptămâni. Ulterior, pentru menținerea rezultatelor, se recomandă 1-2 ședințe de întreținere pe an.

Pași de urmat înainte și după epilarea definitivă cu laser

Trebuie să renunți la smulgerea firelor de păr cu ceară sau cu aparatul de epilat cu cel puțin 4 săptămâni înainte. Părul trebuie să fie ras cu lama cu câteva ore sau cel mult o zi înainte de ședință. Pentru siguranța ta recomandăm respectarea unui interval de 7 zile pre- și post- ședință în cazul în care frecventezi solarul sau îți expui pielea la soare.

Datorită tehnologiei laser cu sisteme complexe de răcire, eficientizarea transmisiei energiei strict la nivelul dermului și protecția maximală a epidermului, reacțiile post procedură precum eritemul, apariția de arsură/vezicule, cruste sau riscul de hiperpigmentare sunt minimizate aproape spre dispariția acestora.

Protejarea și evitarea leziunilor cutanate (ex. alunițe) în timpul procedurilor este foarte importantă, de aceea acestea se acoperă întotdeauna înainte de începerea procedurii. Același lucru este valabil și în cazul tatuajelor.

CONTRAINDICAȚII

•         sarcina și alăptare

•         diabet (pentru cei care au diabetul sub control procedura se poate efectua)

•         pace maker

•         implant metalic

•         hemofilie (predispoziție ereditară la hemoragii)

•         tratamente anticoagulante

•         dezechilibre hematologice

•         epilepsie

•         boli fotosensibile (lupus eritematos disemnat)

•         consum de medicamente fotosensibilizante

•         patologii ale pielii (psoriazis, dermatită, vitiligo, etc.)

•         acnee

•         tatuaje

•         micropigmentare (machiaj semipermanent)

•         varice pronunțate

•         piele pigmentată

•         herpes

•         cicatrici postoperatorii relativ recente

•         piele care prezintă fisuri sau leziuni

•         cancer (tratare cu chimioterapie sau radioterapie)

•         boli renale.

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…