A List Magazine ∙ February 3, 2022 ∙ 4 min read

Știm că îndepărtarea părului nedorit poate reprezenta o adevărată problemă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Fie că apelezi la lamă, ceară, aparate sau creme de epilare, rezultatele nu sunt întotdeauna cele dorite. Aceste proceduri devin costisitoare pe parcursul vieții și trebuie să le aloci destul de mult timp. Iar timpul știm bine cât este de prețios! Epilarea definitiva cu laser este cea mai eficienta si sigura solutie in acest caz!

Aparatul folosit în cadrul Beauty Connection este Laser Dioda  cu trei 3 lungimi de undă: – Alexandrite (755nm), Laser Dioda (808nm), Nd:YAG (1064nm) – datorită căruia vei avea parte de o experiență nedureroasă și confortabilă, grație sistemului de raciere “Sapphire Crystal Freeze”. Sistemul menține o temperatură constantă de 4 grade Celsius în vârful aplicatorului, producând o senzație plăcută la nivelul pielii. Acest tip de aparat este disponibil în locațiile Beauty Connection București (Str. Andrei Popovici 5) și Cluj (Str. Constantin Nottara 6).

Funcționează și pentru firele de păr blonde?!

Vrem să știi că procedura este la fel de eficientă și sigură indiferent de culoarea pielii/părului sau grosimea firului de păr, iar rezultatele obținute sunt de lungă durată și în mai puține ședințe comparativ cu tehnologii de generații anterioare (IPL/SPL) sau care funcționează pe baza unei singure lungimi de undă. Spre deosebire de alte aparate sau tehnici din domeniul epilării definitive, Laser Dioda permite și îndeplinește cu succes epilarea definitivă pe pielea bronzată sau foarte închisă la culoare, cât și a firelor subțiri și blonde. Poți uita complet de foliculită sau de iritațiile care apăreau după epilarea cu lama sau ceară.

Când este indicat să începem epilare definitivă cu laser?

Datorită tehnologiei performante pe care o deține aparatul pe care îl folosim, putem realiza ședințele de epilare definitivă pe tot parcursul anului, inclusiv vara, cu respectarea condiției de a evita expunerea la soare 7 zile înainte și după procedură.

Pe ce zone se poate realiza epilarea definitivă?

Peste tot! Da, ai citit bine, epilarea definitivă se poate realiza cu success pe orice zonă a corpului unde pilozitatea reprezintă un disconfort pentru tine. Printre cele mai dorite zone se numără axila, inghinal, picioare integral, mustață și brațe, însă poți opta și pentru varianta full body care include toate zonele corpului.

Câte ședințe de epilare definitivă cu laser sunt necesare?

Acțiunea laserului diodă distruge în totalitate rădăcina firului de păr, fără a mai fi posibilă regenerarea acesteia. Pentru rezultate eficiente sunt necesare 6-8 ședințe, efectuate la un interval de 4-6 săptămâni. Ulterior, pentru menținerea rezultatelor, se recomandă 1-2 ședințe de întreținere pe an.

Pași de urmat înainte și după epilarea definitivă cu laser

Trebuie să renunți la smulgerea firelor de păr cu ceară sau cu aparatul de epilat cu cel puțin 4 săptămâni înainte. Părul trebuie să fie ras cu lama cu câteva ore sau cel mult o zi înainte de ședință. Pentru siguranța ta recomandăm respectarea unui interval de 7 zile pre- și post- ședință în cazul în care frecventezi solarul sau îți expui pielea la soare.

Datorită tehnologiei laser cu sisteme complexe de răcire, eficientizarea transmisiei energiei strict la nivelul dermului și protecția maximală a epidermului, reacțiile post procedură precum eritemul, apariția de arsură/vezicule, cruste sau riscul de hiperpigmentare sunt minimizate aproape spre dispariția acestora.

Protejarea și evitarea leziunilor cutanate (ex. alunițe) în timpul procedurilor este foarte importantă, de aceea acestea se acoperă întotdeauna înainte de începerea procedurii. Același lucru este valabil și în cazul tatuajelor.

CONTRAINDICAȚII

•         sarcina și alăptare

•         diabet (pentru cei care au diabetul sub control procedura se poate efectua)

•         pace maker

•         implant metalic

•         hemofilie (predispoziție ereditară la hemoragii)

•         tratamente anticoagulante

•         dezechilibre hematologice

•         epilepsie

•         boli fotosensibile (lupus eritematos disemnat)

•         consum de medicamente fotosensibilizante

•         patologii ale pielii (psoriazis, dermatită, vitiligo, etc.)

•         acnee

•         tatuaje

•         micropigmentare (machiaj semipermanent)

•         varice pronunțate

•         piele pigmentată

•         herpes

•         cicatrici postoperatorii relativ recente

•         piele care prezintă fisuri sau leziuni

•         cancer (tratare cu chimioterapie sau radioterapie)

•         boli renale.

Related Posts

FRANCIZA THAIco SPA – un business de succes

THAIco SPA, lider al pieței serviciilor SPA de lux din România revoluționează prin intermediul programului Wellbeing at Work,…

Tried & tested: epilarea definitivă la Beauty Connection

Fie că ai încercat deja diverse metode de epilare, fie că ești abia la început de drum, ce…

Lecție de automachiaj cu Tania Cozma, la A List

Azi a fost zi de răsfăț la A List și asta pentru că ne-am bucurat de o sesiune…

Vin Sărbătorile! Ce manichiură alegem?

Manichiurile creative vor aduce întotdeauna un plus de bucurie, mai ales în sezonul rece. Ești cu gândul la…

Beyoncé, o spectaculoasă Barbie blondă în rochie Versace

Beyoncé a apărut la avanpremiera americană a filmului Renaissance: A Film by Beyoncé cu un look spectaculos. La…

Descoperă universul produselor de înfrumusețare Marionnaud și bucură-te de cashback automat prin Mastercard Premium Collection!

Frumusețea are o putere cu adevărat extraordinară, și anume aceea de a transmite o bucurie profundă. Acesta este…

Taylor Swift, inspirație pentru un machiaj de party

Rujul roșu și linerul sunt de nelipsit din trusa de machiaj a superstarului country-pop Taylor Swift sau cel…

Crazy Christmas cu Magnapharm & Farmacia Tei: zeci de cadouri de Crăciun pentru familia ta

Descoperă zeci de produse incredibile pentru îngrijire și răsfăț, pregătite de MagnaPharm în parteneriat cu Farmacia Tei, pentru…

Lumânarea parfumată Sana Candles & A List: Editor`s Essence

Azi îți facem cunoștință cu Ruxandra Sana, creatoarea brandului Sana Candles, una dintre mințile creative invitate de A…

Noua destinație Ensana Hotels, locul în care te poți bucura de SPA și de mare, chiar și în sezonul rece

Am stat 2 nopți și aproape 2 zile în noua destinație Ensana Hotels, Aquahouse Hotel & Spa din…