A List Magazine ∙ September 1, 2022 ∙ 3 min read

TOP 5 tipuri de împletituri pentru părul lung

Părul împletit este extrem de frumos și de elegant. Acest styling reușește să pună în evidență orice femeie, completându-i în mod ideal toate outfiturile.

Cu alte cuvinte, părul împletit reprezintă o idee excelentă în foarte multe situații. Poate fi purtat atât la serviciu,  dar și la o petrecere de tip cocktail. Este o coafură versatilă, ușor de realizat, potrivită chiar și pentru zilele în care părul nu se așază cum trebuie.

Specialiștii El Studio Style au întocmit un top 5 stylinguri inedite.

Două împletituri tip spic

Împarte părul în două jumătăți și împletește tip spic fiecare zonă în parte. O astfel de coafură este foarte ușor de realizat acasă, în propria baie, însă dacă nu ai îndemânarea necesară, poți merge într-un salon de coafură pentru a cere ajutorul specialiștilor.

Acest tip de look este potrivit chiar și  pentru birou, dar mai ales în timpul liber, când tot ceea ce îți dorești este să te plimbi alene prin parc și să bei o limonadă alături de prietene. 

Bine de reținut este faptul că această coafură merge perfect la festivaluri sau petreceri de vară, mai ales dacă adaugi puțin sclipici pe cărare. 

Coadă de cal împletită

Te-ai trezit foarte ciufulită, iar părul nu vrea deloc să se așeze așa cum îți dorești? Nicio grijă!

Prinde tot părul într-o coadă de cal, după care împletește-l. În acest fel, obții o coafură modernă, foarte ușor de realizat acasă, care se potrivește de minune atât la vestimentațiile office, cât și la cele casual. 

Coc împletit

Te pregătești să mergi la o petrecere aniversară sau la o nuntă și îți dorești un coc simplu, dar extrem de frumos? Optează pentru un coc împletit, realizat cu mare dibăcie și profesionalism. 

O astfel de coafură nu poate fi realizată cu propriile mâini, deoarece este greu de făcut pe cont propriu, așa că cel mai bine este să ceri ajutorul unor specialiști în domeniu. Doar în felul acesta te poți bucura de rezultatul mult dorit, într-un timp scurt.

Șuviță împletită

Împletește rapid o șuviță în partea din față și prinde-o subtil sub părul lăsat lejer pe spate. Acest tip de look este unul extrem de tineresc, modern și rapid, care este și foarte versatil. Poți lua în considerare o astfel de coafură atât în momentele în care mergi la o conferință sau la teatru.

În plus, în cazul în care îți dorești o coafură inedită și foarte creativă pentru un festival sau o petrecere la piscină, alege acest model și completează-l cu un accesoriu strălucitor.

Codițe împletite

Dacă îți place să fii în centrul atenției cu fiecare ocazie, cu siguranță trebuie să alegi acest tip de look pentru verile toride. Transformă fiecare șuviță de păr într-o împletitură simplă, astfel încât să te bucuri de un look exotic. 

Împletiturile tip afro sunt extrem de apreciate și de iubite la nivel mondial, fapt pentru care trebuie să le iei în considerare. În plus, cu ajutorul unei astfel de coafuri, ieși din tipare!

Related Posts

Tipsuri pentru o piele mereu tânără

Ești mereu în căutarea celor mai bune rutine și produse care să oprească îmbătrânirea? Te înțelegem extrem de…

7 parfumuri revitalizante, care atrag energia pozitivă

Pe aceste călduri copleșitoare, e important să ne alegem un parfum revigorant, care să ne dea senzația de…

George Soare, sfaturi despre cum să ai un look perfect la festival

Când vine vorba de festivaluri, ideea de libertate și creativitate domină peisajul estetic. Festivalurile sunt ocazii perfecte pentru…

HOT this summer: Island Girl Make-up

Cel mai folosit produs de make-up, din ultimii ani, blush-ul are încă un moment special, vara asta, în…

Sezonul SPF: 4 greșeli în aplicarea SPF-ului, pe care nu știai că le faci în mod constant

În plin sezon de vară, oricare ar fi planurile tale, sigur petreci destul timp în aer liber cât…

Styling tips: cum să obții un efect de lifting cu o coafură anume

În anii ’90, Madonna a dat startul unui trend cu coafura-semnătură a turneului Blonde Ambition: „coada de cal”…

6 soluții pentru îngrijirea tenului gras în caniculă

Ai tenul gras și lucios iar asta te face să nu mai vrei să aplici nimic pe piele?…

Cum ne menținem tenul frumos pe timpul verii

În timpul verii, tindem să căutăm acele soluții care nu sunt doar aliați eficienți ai frumuseții, ci și…

Top 10 mituri despre îngrijirea pielii

Ce mituri despre îngrijirea pielii și machiaj ai vrea să afli dacă sunt adevărate sau nu? Verifică-ți curiozitatea…

Pharell Williams își lansează primul parfum -elixir – LVERS, alături de Luis Vuitton

Cântărețul și compozitorul Pharrell Williams, dar și directorul de creație al Louis Vuitton Homme, își lansează primul său…