Vrei un ten întinerit și protejat, dar te lupți cu ridurile, petele, aspectul îmbătrânit și tern al pielii? Am ales 5 soluții pentru un timp petrecut așa cum trebuie. Am ales și produse testate, și produse abia lansate în această toamnă. Rămâne doar să decizi ce soluții ți se potrivesc mai bine.

Crema de față DayWear Soin Expert Multi-Protection SPF 15, Estée Lauder, 329 lei (sephora.ro)

Semnele îmbătrânii apar mai devreme și sunt foarte vizibile pe pielea uscată, iar aceasta, indiferent de vârstă, are nevoie de mai multă hidratare și de protecție. Dacă ai nevoie de o cremă de zi pentru ten uscat, încearcă DayWear Soin Expert Multi-Protection pentru ten uscat cu o formulă bogată în antioxidanti și efect de întinerire, dar și ecran solar ultraperformant împotriva UVA.

Tonic Japanese Ritual, Revox, 30 lei (exclusiv Douglas)

Tenul femeilor japoneze nu le trădează aproape niciodată vârsta. Sursele tinereţii lor: delicata floare de cireş şi laptele de orez, ingrediente care stau și la baza gamei Revox Japanese Ritual, cu rol în împrospătarea, hidratarea şi menţinerea aspectului tânăr al pielii.

Masca Detoxifying Charcoal & Green Tea, Himalaya, 16 lei

Realizată din bambus, așadar biodegradabilă, masca îmbogățită cu ceai verde și cărbune de la Himalaya îți aduce 15 minute de relaxare, urmate de o hidratare care durează o săptămână, sebum redus și ten mai fresh. Un sfet de oră bine petrecut, nu-i așa?

produse pentru ingrijirea pielii

Gama pentru îngrijirea tenului OxyPure, Avon (avon.ro)

Nici noi nu putem trăi fără oxigen, dar nici pielea noastră. Noua gamă de skincare OxyPure restabilește nivelul optim de oxigen din celulele pielii, astfel aceasta capătă un aspect revitalizat și strălucitor. Extractul de alge hidratează în profunzime și menține un nivel optim de hidratare la nivelul celulelor. Gama OxyPure este destinată tuturor tipurilor de piele.

produse pentru ingrijirea pielii

Serul de față Age Purify Double Correction Fluid, Filorga, 315 lei (douglas.ro)

Tenul mixt sau gras are de dus două bătălii: cu excesul de sebum, dar și cu îmbătrânirea. Obține rezultate vizibile cu fluidul Age Purify de la Filorga care protejează pielea de poluare, reduce petele și corectează semnele îmbătrânirii. După o săptămână de utilizare, serul tratament va netezi și umple ridurile, va reduce dimensiunea porilor, petele și punctele negre, va matifia pielea și o va proteja de aderența impurităților.

produse pentru ingrijirea tenului

Foto: pexels, PR.

Related Posts