Alina Burlacu ∙ March 7, 2023 ∙ 4 min read

Adori esențele misterioase, texturile speciale ale produselor de îngrijire a pielii și ambalajele sofisticate? Am ales 5 produse cosmetice de la Obsentum pentru tine și pentru partenerul tău.  

FREDERIC MALLE MUSC RAVAGEUR, 100 ml, 1180 lei

Uneori Cupidon nu ajunge în timp util, nu-i așa? Atunci de tine depinde să faci primul pas. Știi cum se spune: cu cât mai lent sărutul, cu atât mai rapide bătăile inimii. Iar MUSC RAVAGEUR va amplifica senzualitatea cu puterile afrodiziace ale moscului, ambrei, vaniliei, frunze de paciuli și lemnului de santal și va răspândi în aer dragostea pe care simți nevoia s-o oferi.

MEMO PARIS JANNAT, 75ml, 1250 lei

O călătorie extra-specială care debutează cu ghimbir, grepfrut și floare de portocal te va duce direct la JANNAT, care în limba urdu înseamnă Paradis. Și, în vreme ce acest paradis este unul excepțional de real, localizat în zona Kashmir, înconjurat de văi imaculate și lacuri sclipitoare, străjuit de Himalaya în depărtare, paradisul parfumat de la Memo Paris îți va ascuți curiozitatea cu vivacitatea citricelor, te va face să apreciezi grația salviei și îți va îmblânzi latura aspră cu pere și floare de gențiană.

111SKIN Y THEOREM DAY CREAM LIGHT, 50 ml, 950 lei

Îți dorești o piele mai suplă și o vrei acum. Știm exact teorema potrivită pentru acest rezultat căutat: 111Skin’s Y Theorem Day Cream. Complexul de vindecare NAC Y2TM este invenția trademark a lui Dr. Yannis și este excelent pentru a preveni semnele de îmbătrânire și a reda o strălucire proaspătă. Include, de asemenea, combinația distinctivă a 111Skin de ingrediente active de cea mai înaltă calitate: Acid hialuronic pentru a ajuta la hidratarea și întărirea pielii și un puternic complex de vitamine care acționează pentru a proteja pielea, fortifica bariera și vindeca orice semn de deteriorare. Această versiune cu o textură ultra-ușoară e perechea perfectă pentru pielea predispusă la exces de sebum.

MANCERA TONKA COLA, 120 ml, 675 lei

Uneori e atât de revigorant să fii prins în timp ce te joci cu ceva dulce, efervescent, plăcut și vioi dăruit de Mancera Paris. TONKA COLA sună tot atât de ispititor pe cât de intens bate inima lui gurmandă și ar putea fi jucăria ta olfactivă cu componente senzuale de cireașă neagră, lămâie, scorțișoară și cola, perfectă pentru jocurile tale de dis-de-dimineață, din după-amiezele târzii și de la începutul serilor.

JUL ET MAD PARIS STAIRWAY TO HEAVEN, 50 ml, 745 lei

Dacă nu vine muntele la tine, trebuie să vii tu la munte. Într-un fel sau altul. Și acel alt fel e STAIRWAY TO HEAVEN, un ansamblu de 8 moscuri care te invită nu doar să urci pe cei mai înalți munți, dar și să pornești într-o adevărată aventură interioară. Pe Culmile Zeilor, în Himalaya, aerul anunță fericirea absolută care a fost captată atât de hipnotic-elegant-revigorant în acest parfum unisex perfect.

Află ce alte produse cosmetice de lux te-ar putea încânta pe obsentum.com.

Foto: Obsentum.

Related Posts

Cât de des ar trebui să folosești măștile faciale pentru o piele sănătoasă

Vrei ca tenul tău să benficieze de toți nutrienții furnizați de produsele de îngrijire folosite regulat? În acest…

Vedete care regretă anumite proceduri estetice și care au renunțat la fillere și la implanturi

E drept, auzim de cele mai multe ori despre proceduri de înfrumusețare cu fillere și cu implanturi cu…

Cum să ai o rutină corectă de îngrijire a părului primăvara?

Îngrijirea părului primăvara este esențială pentru a avea mereu un aspect perfect, cu fiecare ocazie. Schimbarea sezonului, de…

Luxury Is a Beauty Game

Transformă ritualul tău de îngrijire și înfrumusețare într-un răsfăț suprem al simțurilor, cu ajutorul produselor din magazinele Obsentum….

Skinificarea și alte tendințe în îngrijirea părului

După ce, o vreme, saloanele de îngrijire a părului au fost un răsfăț interzis sau limitat, acum revenim…

Selena Gomez doboară recorduri pe Instagram

Selena Gomez (30 de ani) este regina neîncoronată a Instagramului și depășeșete fabulosul număr de 400 de milioane…

Adriana Stara: „Sunt un inovator”

La începutul acestui an, am stat de vorbă despre activitatea profesională, dar și despre viața personală și stilul…

Imbatabilele 5 tipuri de Vitamina C

Știai că poți avea un ten strălucitor și tânăr pe tot parcursul anului cu ajutorul unui ingredient minune?…

5 greșeli care accentuează îmbătrânirea prematură a tenului și petele pigmentare

Vinovatul numărul unu în caz de îmbătrânire prematură, riduri și pete pigmentare este în aceași timp cel mai…

Machiajul vedetelor la Premiile Oscar

Chiar dacă ne dorim să vedem cele mai noi tendințe în machiaj și coafură, alegerile celebrităților pentru covorul…