Înainte să devină Ducesa de Sussex, dar și ulterior, Meghan Markle a acordat o atenție deosebită ritualului de înfrumusețare, fără ca acest lucru să însemne un buget intangibil. Mai mult chiar, unele dintre produsele cosmetice preferate de Meghan ar putea să fie deja și în lista ta de preferate.

Atunci când toate privirile sunt ațintite pe tine, rutina de îngrijire și de înfrumusețare nu poate fi neglijată niciun moment. Însă, pentru unele femei, această rutină face parte din viața de zi cu zi, fie că își construiesc o carieră prin forțele proprii, fie că sunt la brațul unui prinț. Pentru Meghan Markle, beauty look-ul nu înseamnă extravaganță, ci câteva tușe care creează un look fresh: un ten luminos, buze nude și machiaj fumuriu. British Vogue a realizat un top al produselor ei de frumusețe preferate: de la loțiunea de corp de zi cu zi, pe care o găsești și în supermarketurile de la noi, la produse cult, care ne-au fascinat și pe noi imediat ce le-am testat.

Nars Blush, nuanța Orgasm

Oricât de extravagant ar suna numele nuanței acestui fard de obraz, lookul creat este unul fresh, natural. „Îmi place fardul Nars, nuanța Orgasm”, a declarat Meghan Markle pentru Allure. „Îl folosesc pentru machiajul zilnic, dar și în fața camerei de filmat pentru că oferă o strălucire plăcută.” Având pigmenți și o textură care se adaptează oricărui ten, acest fard de obraz a reușit să ajungă rapid (și să rămână) preferatul multor editori de frumusețe, make-up artiști și celebrități.

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick, nuanța Very Victoria

Nuanțele nude pentru buze sunt reprezentative pentru look-ul ducesei. Vogue precizează că Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick, nuanța Very Victoria, ar putea fi chiar produsul folosit de Meghan pentru realizarea fotografiilor de logodnă cu Prințul Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle, Windsor, 2018

Rujul nud, mat Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick este îmbogățit cu un amestec de uleiuri hrănitoare care nu permit buzelor să se usuce.

Eucerin Aquaphor

Un alt produs accesibil, Eucerin Aquaphor este unul dintre secretele unui look fresh. Pentru a obține acel finisaj luminos pe pomeți, make-up artistul Daniel Martin l-ar fi aplicat, în ziua nunții lui Meghan, secretul fiind stratificarea texturilor. Aquaphor, a spus make-up artistul, ajută să evidențieze pielea și să confere textura potrivită „mai ales într-o fotografie [când este aplicată] pe punctele înalte ale feței”.

Oribe Dry Texturizing Spray

„Când zbor, pulverez acest fixativ pe o periuță de dinți mică cu peri de mistreț (o periuță de dinți obișnuită funcționează, de asemenea, excelent) pentru a aranja firele ușor sau pentru a netezi linia părului – acest truc este de mare ajutor mai ales pentru un coc elegant”, a spus Meghan, într-un interviu anterior.

Nivea Skin Q10 + Vitamin C Firming Hydration Body Lotion

Ducesa a declarat că folosește această loțiune de corp „în mod religios”, a lăudat-o pentru prețul ei accesibil și pentru faptul că îi face pielea să arate senzațional. Suficiente argumente pentru a o testa și noi. Bogată în antioxidanți, Q10 și vitamina C, loțiunea de corp se absoarbe rapid în piele și ajută la obținerea unui aspect ferm.

Foto: Hepta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts