Alina Burlacu ∙ May 12, 2023 ∙ 5 min read

Relaxare, revitalizare, reîntinerire și remodelare, acestea sunt principalele patru motive pentru care ne place atât de mult primăvara. Dacă la toate acestea se adaugă o grijă în minus – unde să distrezi copilul – atunci chiar ești la locul potrivit, în momentul potrivit.

Masajul facial Vital Perfection

Tratamentul pentru revitalizarea și fermitatea pielii, Vital Perfection, înseamnă 90 de minute de masaj relaxant, de care te poți bucura la Shiseido Spa, în cadrul Stejarii Country Club. Vital Perfection folosește produse anti-aging expert care targetează principalele îngrijorări ale doamnelor, legate de schimbările ce apar la nivelul tenului după vârsta de 30 de ani, de riduri și de fermitate a pielii. Prin acțiunea masajului și folosirea gamei de produse Vital Perfection de la Shiseido, te vei bucura de o piele mai hidratată și mai fermă, de un contur redefinit imediat și de reducerea vizibilă a ridurilor de expresie. Și mai e un detaliu important care ar putea ajuta la relaxarea ta: poți merge acolo și cu copilul tău și chiar să îi organizezi o petrecere, asta în timp ce tu te relaxezi grație noii zone de petreceri pentru copii. La Stejarii Country Club, cei mici sunt angrenați de echipa de entertaineri în jocuri numeroase, în frumosul spațiu nou inaugurat. Magicianul preia apoi ștafeta și vrăjește audiența. Din primăvară, copiii pot ieși în grădina dinspre pădure, pentru a se bucura de razele soarelui și de aerul curat din mijlocul naturii. (stejariicountryclub.ro)

Regenerarea pielii cu Nanopore Microneedling

Pentru ten întinerit și luminos, specialiștii Noblezza recomandă Tratamentul Dermapen Nanopore, un tratament care corectează porii dilatați, ridurile fine, ajută la hidratarea dermului, dar și la depigmentare și fermitate. Dermapen Nanopore este cea mai recentă tehnologie de microneedling (micropuncție), ce nu necesită anestezie și prin care obții acel efect de chip proaspăt și luminos, fără a apela la injecții cu toxină botulinică. Spre deosebire de alte proceduri de microneedling de pe piață, perioada de recuperare este de două ori mai rapidă. Tratamentul constă în curățarea tenului și aplicarea unui produs cu rol de detoxifiere. Apoi se aplică un cocktail de factori de creștere pentru stimularea colagenului, acid hialuronic, vitamina C – toate formulate cu nanotehnologie, fiind astfel posibil accesul  în straturile cele mai profunde. Dermapen Nanopore ajută la absorbția ingredientelor active, reduce ridurile și oferă un efect de lifting. „Ingredientul principal pentru acest tratament este acidul hialuronic, care oferă hidratare, apoi adaugi un cocktail personalizat cu multivitamine, factor de creștere care stimulează producerea naturală de colagen din piele, botox, substanțe de depigmentare. Acesta intră în derm fără a leza pielea. Sunt atât de mici particulele lipozomale încât chiar nu este dureros”, explică Diana Sebe, terapeut Noblezza. (noblezza.ro)

Reconturarea geometriei feței cu Radiesse

Tratament anti-aging realizat exclusiv în cadrul clinicii Slim Art, Radiesse este un filler pentru riduri profunde, cu efect volumizator, ce redă tonicitatea și rezistența pielii în zona injectată. Utilizat ca filler dermic de durată lungă, Radiesse are o remanență de până la 2 ani, în tratarea pierderii volumului facial cauzate de îmbătrânirea țesutului. Radiesse conține o matrice specială de microsfere de hidroxiapatită de calciu (CaHA), o substanță biocompatibilă, care se regăsește din abundență în smalțul dinților și în oase. Microsferele sunt legate printr-un gel conductor, solubil în apă. În momentul în care gelul este injectat sub piele, fillerul umple ridurile și pliurile, redând volumul pierdut. Efectul este instantaneu. Hidroxiapatita de calciu pătrunde mai adânc, în straturile profunde ale pielii, declanșând producția naturală de colagen. Radiesse poate fi utilizat pentru volumizarea pomeților,  umplerea cearcănelor și a șanțurilor nazogeniene, rejuvenarea gatului, construind efectul de os în cazul obrazului scufundat, poate crea efectul unui implant injectabil de bărbie ori o linie a maxilarului mai pronunțată și este utilizat ca metodă nechirurgicală de remodelare a nasului. Reconturarea geometriei feței cu fillerul Radiesse, combinat cu Terapia Vampir, este o procedură recomandată de medicul primar chirurgie plastică și reconstructivă Luminița Banacu. (slimart.ro)

Remodelarea corpului cu Ava Shape, Emshape și Presoterapie

Poți slăbi localizat chiar și până la doi centimetri în circumferință, după o singură ședință de tratament. Cum este posibil? Ava Shape este cea mai nouă tehnologie care încorporează radiofrecvență, vacuum continuu, ultrasunete și cavitație, toate într-un singur aparat ultra-eficient în combaterea celulitei și a stratului subcutanat de grăsime. În același timp, procedura îmbunătățește elasticitatea și tonifierea pielii, dar și linia de contur a corpului. Pentru rezultate maxime, specialiștii clinicii Beauty Connection recomandă combinarea a trei proceduri: Ava Shape, Emshape și Presoterapie. Emshape realizează 20.000 de contracții musculare în doar 30 de minute, adică obții rezultatele pe care le-ai obține dacă ai face 20.000 de abdomene. Este extrem de eficient pentru creșterea masei musculare și reducerea țesutului adipos. Presoterapia este o procedură relaxantă, recomandată persoanelor care sunt afectate de celulită, retenţie hidrică, microcirculaţie venoasă îngreunată şi picioare obosite. Datorită efectului său drenant, eliminarea excesului de fluide conduce la o reducere graduală a celulitei, la normalizarea circulaţiei şi a metabolismului ţesuturilor. Efectul benefic al presoterapiei constă şi în îmbunătăţirea oxigenării ţesuturilor şi la detoxifierea generală a organismului. Cele trei proceduri pot fi realizate și separat, dar sunt disponibile și într-un pachet promoțional în cadrul clinicilor Beauty Connection din București și Cluj-Napoca. (beautyconnection.ro)

Foto: Hepta.

Articol publicat în revista A List Magazine (26).

Related Posts

Noutățile verii: parfumuri de purtat în serile toride

Dacă pentru plajă cel mai bine este să uiți de parfum și să folosești SPF-urile, pentru serile calde,…

Scarlett Johansson împărtășește rutina ei de beauty și de îngrijire

Scarlett Johansson (38 de ani) a împărtășit rutina ei de beauty și de îngrijire, care cuprinde somn, masaj…

House of Wella, Celebration Gala – 30 de ani în România

Pe 30 mai, Wella Professionals România a fost gazda unui show de lumină, culoare și hairstyling spectaculos, prezentând…

7 ingrediente care îți pot distruge pielea, în timpul verii

Există un motiv foarte bun pentru care trebuie să îți schimbi un pic rutina îngrijirii, în timpul verii:…

7 parfumuri provocatoare, care sparg orice tabu

Parfumul nu înseamnă numai note de patchouli, vanilie, trandafir și iasomie. Există și latura conceptuală a parfumeriei, care…

Timothée Chalamet, noul ambasador Chanel

Actorul Timothée Chalamet este noua imagine Bleu de Chanel. Actorul franco-american în vârstă de 27 de ani a…

Corectarea micilor imperfecțiuni. 4 tratamente noi de încercat acum

Să te simți mai bine tu cu tine, la orice vârstă, este cea mai bună idee din acest…

Știai că tenul gras îmbătrânește mai greu? Și nu este singurul avantaj!

Există și câteva dezavantaje, atunci când ai tenul gras, mai ales dacă rutina de îngrijire nu este una…

Obiceiurile proaste care îți distrug pielea. Toți le avem. Cum scăpăm de ele?

Orice rutină de îngrijire a pielii poate include obiceiuri rele pe care le repetăm (uneori) fără să ne…

Honey skin: ce anume din produsele apicole transformă radical pielea

Persoanele care folosesc pe termen lung produsele obținute cu bunăvoința albinelor susțin că observă transformări vizibile ale calității…